Sharpfit.ee keskkonnast leiab treeningrutiine kogu kehale, samas on Hendrik hakanud üha enam keskenduma ka kõhulihaste treenimise strateegiate õpetamisele. „See on teema, millega olen viimaste aastate jooksul väga süvitsi läinud,” ütleb ta. Põhjuseks on inimeste huvi just trimmis keskkoha vastu.

Hendriku sõnul on fitness selline valdkond, kus lubatakse tihti imekiireid tulemusi, aga enamasti ei ole suurte lubaduste taga mitte mingeid toimivaid strateegiaid. „Olen teinud trenni rohkem kui 12 aastat, sealhulgas paljude nimekate treenerite käe all, ning viimased viis aastat olnud ise treener. Kõik teadmised ja kogemused, mis ma olen selle teekonna jooksul omandanud, olen ma ka SharpFiti programmide sisse pannud.” Soovitud tulemuse tagab kindel tegevusplaan ning keskenduda tuleb ainult õigete harjutuste ja õigete strateegiate rakendamisele. „Trenni tegemisel ja teadlikul treenimisel on suur vahe sees. Ma ei luba, et kõigist saab üleöö fitnessistaar, aga ma saan lubada, et sa saavutad oma soovitud kehakaalumuutuse ja hakkad tulemusi nägema üsna kiirelt,” ütleb ta sharpfit.ee keskkonnas olevate programmide kohta.

Sharpfit.ee keskkonnast leiab ka konkreetsed strateegiad ja rutiinid ihaldatud kõhulihaste saavutamiseks. „Kõhulihast pole vaja üldse kaua treenida, kui teha seda õigesti. Piisab kümnest minutist kolmel või neljal korral nädalas, et saavutada trimmis ja vormitud talje.” Selleks puhuks on Hendrik kokku pannud väljakutse 6 Pack in 6 Weeks.

Kuidas seada eesmärke ja mida teha siis, kui motivatsioon kipub kaduma, kuula juba podcast’ist:

1x
00:00

Jaga
Kommentaarid