Oskus enda eest seista ja öelda enda kõrval seisvatele inimestele välja oma arvamus kasvas vaikselt, sest nii mõnigi usalduse pälvinud inimese negatiivne kommentaar röövis väliselt särava, kuid seest katki tehtud naise rahulolu iseendaga.

Kõrghariduse omandamine ja oskus endas leida tasakaal on teinud tänaseks temast õnnelikuima naise maailmas. "Mitte kunagi pole hilja alustada," kinnitab Eha mitmel korral intervjuu ajal. Oma kosmeetika ettevõttega alustas Eha alles paar aastat tagasi ning samuti saabus tema ellu sellel ajal õige armastus.

"Hinga. Kuula ja püüa tunnetada maailma universumit enda ümber ja liigu koos selles suunas, kuhu see sind kannab. Ära planeeri kõike ette ja ära kao ära pisidetailidesse, maailm ei funktsioneeri selliselt. Aktsepteeri, et meil ei ole kõige üle võimu ja kui me seda taga ajame, väsime ära. Jookseme kokku. Hinga ja tunneta," on Eha õpetussõnad.

Kuula podcastist, mis eriala Eha ülikoolis lõpetas, kui oluline on abikaasa toetus ning kuidas hoida ennast tasakaalus, kui maailm jalge all kokku variseb olles teisel pool maakera ilma pere ja sõprade toeta.