„Kolmeka“ saatejuhid Jürgen Pärnsalu, Grete Kuld ja Andres Puusepp kutsusid reede õhtul endale külla muusikud Indrek ja Birgit Sarrapi. Teemaks võeti paari suhe ja saatejuhid tahtsid teada saada, kumb Sarrap on abielus tasakaalukam pool ja kumb paugutab rohkem uksi.

Indrek tõdes, et nende peres on tema rahulikum inimene kui abikaasa. „Aga Birgit uksi ka ei pauguta ja nõusid ei ole vist ka lõhkunud,“ rääkis Indrek. Birgit lisas, et tema on temperamentsem kui Indrek.

Seejärel tahtis saatejuht Kuld teada, kas Sarrapite peres on kriise olnud. „Otseselt mitte,“ vastas Birgit. „Meil vahepeal oli korra võib-olla selline väikene hetk, kus oli tunne, et kas me hakkame kaugenema. Ma arvan, et see oli see periood, kui lapsed olid tsipakene väiksemad. Aga siis me mõlemad saime kohe sellest aru, et niimoodi ei tohi juhtuda,“ rääkis Birgit. Tema ja Indrek jaoks on alati olnud oluline aeg, mille nad saavad kahekesi veeta. „Me ei ole seda kordagi ära kaotanud. Ka väikeste laste kõrvalt me alati selle aja leidsime,“ lausus Birgit ja tänas kõiki, kes on neile lapsehoidmisel appi tulnud.

Praegu kasvavad Indreku ja Birgiti peres poeg Simeon ja tütar Helin. Saatejuht Puusepp tahtis teada, kas Sarrapid on ka kolmandat maimukest plaaninud. „Praegu ei ole plaanis,“ vastas Birgit küsimusele. „Läbirääkimised olid mingil hetkel, aga pole jõudnud otsusele,“ rääkis Indrek ja vaatas Birgiti poole. Lauljanna sõnul on kaks last nende jaoks ilus komplekt.