Orgasmilised naudingud naisele

Naine vajab orgasmini jõudmiseks meest või ühte head vibraatorit. Kui seksiisu on madal, on kohe kindlasti aeg vibraator sahtlist välja võtta ja oma seksuaalenergia üles turgutada. Mitte miski ei tõsta libiidot nii efektiivselt kui üks võimas orgasm.

Baird on lihtsalt geniaalne. Tema ergonoomiline keha on disainitud surisema täpselt naise g-punktil ... seal, kus see on kõige mõnusam. Baird on eriti vallatu ja võid ise valida selle 12 erineva mõnurežiimi hulgast oma lemmiku või siis panna selle hoopis muusika rütmis surisema. Bairdiga saad oma fantaasia lendu lasta. 

Pole midagi hullutavamat kui seks avalikus kohas. Nymphi vibraator on äpist juhitav ja võid orgasmi saada just seal, kus oled. Nymph on varustatud suisa 12 erineva vibratsioonirežiimiga. Ja mis kõige parem, vibrokuul treenib sinu vaagnapõhjalihaseid sama ajal, kui sina ennast naudid. Tugevad vaagnapõhjalihased omakorda muudavad orgasmid võimsamaks. Win-win!

Selena, väljakannatamatult seksikas vibraator, pulseerib kliitoril ja vibreerib g-punktil. Kokku on sul 30 erinevat naudingute kombinatsiooni valikut, mille hulgast oma lemmik leida. Selena on veekindel ja eriti võimas.

Vaheldus on maailma kõige seksikam asi. Kui sa tunned, et miskit on justkui puudu, on kliitorit ja g-punkti samal ajal stimuleeriv jänkuvibraator just see, mida vajad. Jänkuvibraatori pehmed kõrvad stimuleerivad kliitorit ja selle vars suriseb samal ajal g-punktil. Kliitori ja g-punkti samaaegne stimuleerimine raputab kogu keha läbi.

Orgasmilised naudingud mehele

Vibreeriv peeniserõngas teeb erektsiooni jäigaks ja viib naise kliitoriorgasmini.

Miks peaks peeniserõngas vibreerima? Ikka selleks, et ka naine orgasmini jõuaks. Peeniserõngas pikendab mehe erektsiooni kestust. Mehed on voodis nagu sportautod. Naine on pigem nagu küpsetusahi. Et naine orgasmini jõuaks, peab mehe erektsioon umbes 15–20 minutit vastu pidama. Peeniserõnga vibratsioonid stimuleerivad naise kliitorit, tänu millele saab naine lisaks g-punkti orgasmile ka kliitoriorgasmi.

Pretty Love’i vibreeriv peeniserõngas kinnitub ümber peenise ja munandite ning pakub oi-oi kui palju mõnu nii naisele kui ka mehele. Leia rohkete vibratsioonitugevuste hulgast oma lemmik. Peeniserõngas on pehme ja veniv ning sobib igat mõõtu peenisele.

Ja kui sul juba on selline klassikaline peeniserõngas, siis proovi Pretty Love’i kliitorit limpsivat peeniserõngast.

Ozzy üles-alla tõukav masturbaator pakub autentset elamust

Ozzy masturbaatori sisu on struktuurne ja tihe. Samas on see pehme nagu päris naine. Ozzy liigub automaatselt üles-alla vaid nupuvajutusest. Mehed masturbeerivad pea iga päev. See on normaalne! Vaheldust on ka masturbeerides vaja. Masturbaatorid pakuvad erineva tundega naudinguid ja muudavad orgasmid võimsaks elamuseks.

Erektsioonikreem

Erektsioon on mõni päev võimsam ja mõni teine päev vajab turgutamist. Erektsioonikreem stimuleerib peenise verevarustust ja erektsioon on jäigem ning kestab kauem. Võrreldes erektsioonikapslitega on erektsioonikreemi mõju kohene.

Orgasmilised naudingud paaridele

Naise kliitoril on 10 000 mõnunärvi. Seks oma mehega on eriti mõnus, kui kliitorit penetratsiooni ajal masseerida. Kuna peenisel sõrmi pole, on paaride vibraator just see, mida naine orgasmi saamiseks vajab. Brilly Glami vibraatori pea pulseerib rütmiliselt kliitoril. 

Samal aja stimuleerib vibraatori peenem osa g-punkti. Vibraator on täpselt paraja suurusega, et ka mehe peenis mahuks naisega mõnulema. Naine saab puldist ise vibraatorile võimsust juurde anda või vähemaks võtta. Ära unusta kliitorile rohkelt veebaasil valmistatud libestit kanda. Ilma libestita võib kliitorimassaaž liiga tugev tunduda. 

Õnnehormoonist pakatav inimene särab kaugele. Ära keela endale ülimat naudingut ja pea meeles, et vaheldust armastame me kõik.

Vaata kogu valikut ettevõtte Must Panter e-poest. Saadame sinu tellimuse diskreetselt pakituna üle kogu Eesti.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid