Targu9.11.23
09.11.2023
LUGEJA KÜSIB | Mida teha kui remondimees jätab töö katki?
Sõlmisin ehitajaga suusõnalise lepingu ning paar päeva käis ta kohal ja tegi ka korralikku tööd. Pärast nädalavahetust ta aga enam välja ei ilmunud ning telefonile samuti ei vasta. Rumala peaga maksin talle ka juba poole rahast kätte. Mida sellisel juhul ette võtta, küsib lugeja Maalehelt.
Pahem pool võib olla parem ehk taaskasutatud materjalidest käsitöö oma täies ilus
Taaskasutatud materjalidest meisterdamine on põnev ettevõtmine ja teise ringi poodidest võib leida huvitavaid materjale. Pildil oleva dekoratiivse nahast anuma katteks on kasutatud pahupidi pööratud nahkjopet.
Peperoomiad rõõmustavad oma rohelusega ka pimedal ajal
Saabub aeg, mil päevavalgust jääb järjest vähemaks ning enamikule toataimedest on pime ja kuiva toaõhuga aeg suur katsumus. Kuid peperoomiatele sellised tingimused lausa sobivad, pealekauba lisa nende rohelus ja põnevad lehekujud sügishallusesse sära.
Sügisastrid on sügiseses aias täiesti asendamatud lilled
Ei ole naljalt teist taime, kes veel läbi oktoobri tooks nõnda pillavat õiteilu. Ning sügisastreid on igat mõõtu ja värvi, tundub, et erinevaid on lausa lõputult.
Lõunamaine idaplaatan võib ka Eestis edukalt kasvada
Kaua aega peeti plaataneid Eestis lootusetult külmaõrnadeks. Viimased aastakümned on aga seda suhtumist muutnud.
Maja esindusruum on jäänud tähelepanuta? Nõuandeid väikese esiku sisustamiseks
Kodu sisustades pööratakse esikule tihti teenimatult vähe tähelepanu. Tegelikult on just esik see ruum, mida iga sisseastuja näeb kõige esimesena ja mille alusel hakkab kujunema kodu üldmulje.