Targu18.04.24
18.04.2024
Kavatsed tellida puurkaevu? Nõuanded, millega tuleks kaevu rajades arvestada
Puurkaevu rajab enamik meist elu jooksul vast ühe korra. Seepärast on see täiesti uus kogemus ja enamasti ei teata ka kõiki nüansse, millega tuleks kaevu rajades arvestada.
Pika talve tõttu tikuvad metskitsed ka koduaeda, eriliseks lemmikuks on luuderohi
Üheks aedniku põhiliseks mureteemaks jäävad kõige istutatu peale hammast ihuvad metsaloomad. Kel väiksem krunt, võib muidugi kindla (ja kuluka) kaitsetara ümber ehitada. Kel aga aed suurem ja loodusliku ilmega, peab kaitsma üksikuid istikuid.
JUHIS | Kuidas kevadel toataimi väetada, et neile uus elujõud sisse saaks
Kevadel saavad toataimed sisse uue kasvuhoo. Paljud neist vajavad ümberistutamist, kuid mõnele piisab ka väetisega turgutamisest.
Raagraigas polegi nii ürgne taim, kui varem arvati
Tallinna Botaanikaaia troopikamaja lopsakusse on peitunud üks pealtnäha väga tagasihoidlik taim, mida siiani on peetud maakeral üheks kõige vanemaks.
Purgiklõpsudest kott
Esmapilgul võimatuna näiv käsitööidee on saanud teoks – purgiklõpsudest võib teha uhke käekoti.
Parandada või mitte, selles on küsimus
Parandamine on moes. Kui mõni aeg tagasi ei olnud lapitud riietega ringi käia sünnis, siis nüüd on see vaat et auasi.
Tervislikkusest pakatav spargelkapsas
Spargelkapsa ehk brokoli tervislikkusest on räägitud legende. Tõepoolest, juba 100 g brokoli söömisel saame kätte vajaliku päevase C-vitamiini koguse.
Linnuristipäev toob rändlinnud koju (25.04)
Käes on teine ristipäev ehk linnuristipäev.
Seinte värvimise nipid ja vead
Värviga kaetud seinad on trendikad ning kaasaegsetes interjöörides paneel- ja liistuseinte kõrval üks sagedasti kasutatav lahendus. Värvitud seinad on tapeedi mõneks ajaks varju jätnud ning remontijad võivad rõõmustada, sest värv on soodne ja värvimine pea igaühele jõukohane.
Internetipettuste arv kasvab: siin on viis nippi, mis kaitsevad küberpättide eest
Küberpettuste- ja kuritegude hulk on viimaste aastate jooksul järsult tõusnud ning sageli saavad kurjategijad rahale ning andmetele ligi just kasutajate nutitelefonide kaudu. Paari ohutusmeedet rakendades on võimalik ohvriks sattumise tõenäosust oluliselt langetada.