EPL-E 19.02.24 27
19.02.2024
Lööktöö alaku! Euroopa Liit annab eramajade renoveerimiseks 28 miljonit eurot, ent kullasaju tõttu peavad majaomanikud kiirustama
Aprillis avaneb uus KredExi väikeelamute rekonstrueerimise meede, millega jagatakse majaomanikele Euroopa Liidu taasterahastust (RRF) renoveerimistoetuseks 28 miljonit eurot, aga ainult siis, kui 900 maja poolteise aastaga korda saavad.
„Lihtsalt oli väga hea hind.“ Endine fentanüüliärikas ei suutnud odavale amfetamiinile vastu panna
Varem fentanüüli käitlemise eest süüdi mõistetud õismäelane Elena Udaltsova lootis nüüd end ära elatada tuttavaid amfetamiiniga varustades.
Eesti riigile rekordilise maksutulu toonud e-residentide seas on jõuliselt esile kerkinud ukrainlased ja türklased
Mullu Eesti riigieelarvesse rekordilised 67,4 miljonit eurot toonud e-residentide seas paistavad ettevõtlikkusega enim silma hispaanlased, ukrainlased ja sakslased. Eelmisel aastal suurenes järsult ka türklaste huvi e-residentsuse programmi ja Eestisse ettevõtte loomise vastu.
Mis saab Venemaa opositsioonist pärast Navalnõid?
Aleksei Navalnõi surma järel paistab Vene opositsiooni lähitulevik tume.
ARVUSTUS | Eesti Laul. Tublid lood, ent mitte ühtegi guilty pleasure’it*
5miinust ja Puuluup julgesid võidulooga „(Nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi“ kõige rohkem teistest erineda, kuid puudu jäi selgesti tabatavast ülesehitusest.
ARVUSTUS | „Meisterkokk Mary“ näitab elu tema kõigis tahkudes, kuid mõjub turvaliselt
Sellist lastekirjandust ja filme, mis räägiksid elust kogu tema mitmekesisuses, sisaldades rõõmu kõrval ka kurbust ja kaotust, pole just ülearu palju. Seda hinnatavamad on need, mis seda suudavad – nagu näiteks kogupere animafilm „Meisterkokk Mary“.
KOMMENTAAR | Asi pole ürgses talendis, vaid järjekindlas töös. Georg Linnamäe astub rallimaailma tipu poole
Georg Linnamäe liigub sihikindlalt autoralli tipu suunas. Tänavusel Rootsi rallil jõudis ta esimese tõelise palgapäevani.
Kas Eesti, Läti ja Leedu jalgpalliparemik võiks luua ühise liiga? Läti on poolt, Eesti vastu!
Briti ajaleht The Guardian kirjutas, et Eesti, Läti ja Leedu võiksid luua ühise jalgpalliliiga. Läti kõrgliiga Virslīga president Maksim Krivunecs rääkis The Guardianile, et nemad toetaksid sellist plaani igati.
JUHTKIRI | Hea, et ülbed oravad jõudsid lõpuks maa peale
„Me peame näitama natuke alandlikkust. Me peame tunnistama mõningaid ebaõnnestumisi,“ kirjutas Reformierakonna peasekretär Timo Suslov sel nädalal oma võitluskaaslastele, tutvustades partei uut kommunikatsiooniplaani.
INTERVJUU | Tuuli Tomingas: pärast opisaalist välja tulemist mõtlesin tõsimeeli, kas see ongi minu lõpp. Aga tuleb välja, et see on alles algus
Karjääri edukaima MM-i lõpetanud laskesuusataja Tuuli Tomingas tahaks sporti teha vähema draamaga.
DELFI UMEÅS | Ott Tänak keerulisest hooaja algusest: teame, et saame palju paremini
Hyundai noppis Rootsis teise võidu järjest, aga Ott Tänaku hooaeg on alanud raskelt. Georg Linnamäe täitis kauaaegse eesmärgi.
TULEVIKU EUROOPA | Lauri Mälksoo: Eesti vajab tugevat Euroopa Liitu, mida üks mõõdutundetu vetostaja ei saa halvata
Kas peaksime aktsepteerima Eesti iseolemise kaitseks meetmeid, mis seda iseolemist teisalt piiravad?