Kroonika 12.05.23 1421 (19)
12.05.2023
Kroonika horoskoop 12.–18. mai | Üks tähemärk paneb end valmis uuteks tutvusteks, teine tähemärk on täielikus segaduses
Peagi algav nädal on tähemärkidele erineva tonaalsusega. Mitme tähemärgi puhul on tulemas äärmiselt positiivne ja üllatusterohke nädal, aga on ka neid, kes peaksid ettevaatlikud olema.
Laulja Svndra nägi Ameerikas elades pealt baaritulistamist: üks vennike sai kaks kuuli
Los Angeleses elav Kohtla-Järvelt pärit lauljatar ja suunamudija Svndra on näinud pealt baaritulistamist ja pidanud rabama kolmel töökohal korraga.
KAUNIS FOTO | Mart Sander maalis uue monarhi portree
Mart Sander (55) veetis laupäeva pärastlõuna oma ateljees, pintsel käes, samal ajal jälgides kuningas Charles III (74) kroonimise otseülekannet - multitalent maalis uue monarhi portree. Ehk on see isegi esimene maal vastkroonitud kuningast.
Grete Paia polnudki esimene valik! Pur Muddi staarid Joonatan ja Oliver avaldasid, kellega plaanisid alguses oma Smilersi kaveri teha
Tantsumuusikabändi Pur Mudd kirikliku taustaga liikmed Oliver Rõõmus ja Joonatan Siiman on nõuks võtnud päästa noored hinged hukatusest ja maailm kliimakriisist.
Peagi 65. sünnipäeva tähistav teatrilegend Andrus Vaarik: olen leppinud oma surelikkuse ja vanadusega
Näitleja Andrus Vaariku hoiab vormis ja õnnelikuna uus elu lapsepõlve kodukülas Pivarootsis ja armastatud töö Endla teatris. Peagi oma 65. sünnipäeva tähistav Andrus ütleb, et ta vananeb mõnusas rütmis.
Eesti 30 aastat Eurovisionil | Ähvardustest vägivaldse intsidendini: Vaiko Eplik sai tunda inimeste raevu
Aastal 2003 esindas Eurovisionil Eestit Vaiko Eplik ansambliga Ruffus ja lauluga „Eighties Coming Back“. Naastes vajas helilooja, laulja ja muusik siinmail mõnda aega isegi turvamehi.
Daniel Levi Viinalass tegi oma elu esimese langevarjuhüppe: polnud aega ümber mõelda
Daniel Levi Viinalass (35) tegi ome elu esimese langevarjuhüppe põhjusega - tema uus laul „Down for Anything“ tuli välja 5. mail ja muusikavideo järgmisel päeval. Laulja soovis laulu sõnumi tegudesse panna ja küsis Instagramis, mida ta peaks tegema sel päeval, „Mina olen kõigeks valmis,“ teatas Daniel Levi.
Eve Kivi sai Heidy Purgalt lillekimbu: kultuuriministrid on mind alati õnnitlenud
Sel nädalal 85. sünnipäeva tähistanud Eve Kivi oli tähtsal päeval nii hõivatud õnnitluste vastuvõtmisega, et kui Kroonika lilledega keskpäeval tema ukse taga seisis, võttis meid vastu hommikumantlis ja lokirullidega diiva. Ta kogus end kiirelt ning juba loetud minutite pärast oli soengus ja kaunis kleidis.
Monika Tuvi tähistab emadepäeva tantsides: see on mega, et tantsuarmastus ikka ühendab, olenemata vanusest
Noor vanaema, tantsutreener Monika Tuvi (45) tähistab emadepäeva tantsides. Nimelt toimub emadepäeval Pärnus tantsuvõistlus Baltic Cup ja ta läheb oma TantsuGeeni tantsijatega võistlusest osa võtma.
FOTOD | Ellen Kilgas renoveeris koos elukaaslasega korteri: seda sai pikalt mõeldud, nüüd tegime ära
Kuldsete kätega tegus paar, näitleja Ellen Kilgas (35) ja tema produtsendist elukaaslane Anti Reinthal (44) renoveerisid ajahambast näritud korteri Tartus.
Veel üks Eurovision! Ilmar Taska romaan „Pobeda 1946“ esindab Eestit Eurovisioni kirjandusfestivalil
Täna õhtul selgub tänavuse Eurovisioni lauluvõistluse võitja, kuid koostöös lauluvõistlusega toimub ka samanimeline kirjandusfestival, kus Eestit esindab Ilmar Taska kirjutatud romaan „Pobeda 1946“.