Kroonika 26.05.23 1423 (21)
26.05.2023
„Minu näoga polnud lootuski saada eriliseks publikuvõlujaks.“ Filminäitleja Jean-Paul Belmondo ellu jäid nii poksijakarjäär kui ka kaunid naised
Jean-Paul Belmondol oli silmapaistev näitlejakarjäär, kuid kuulsust kogus ta ka elumehena.
KROONIKA HOROSKOOP 26. MAIST 1. JUUNINI | „Mitte kõigil sinu ümber pole head kavatsused.“ Tähemärgid pistavad rinda keerulise nädalaga
Algaval nädalal pistavad osad tähemärgid rinda tõsiste katsumustega, teised saavad aga nautida rahu ja edu. Loe Kroonika horoskoobist, milline tuleb nädal just sinu tähtkujule!
Endine Miss Estonia Madli Vilsar koges iludusvõistlusel uut ja traumeerivat kogemust: ma pidin nutma hakkama
Miss Estonia 2011 ja endine Kanal 2 ilmatüdruk, Londonis Eesti saatkonnas referendina töötav Madli Vilsar oli pikka aega kimpus oma kehakaalu ja välimusega. Tänaseks on ta endaga rahu teinud ja näeb välja parem kui kunagi varem.
INTERVJUU | Müsteerium NOËPi armuelu ümber. On ta siis vallaline või suhtes?
Mullu aasta meesartistiks valitud NOËP ehk Andres Kõpper pole ammu olnud armunud ja hoiab oma suhtestaatust saladuses. Ta on sukeldunud töösse ja seadis endale oma karjääri kõige suurema eesmärgi – anda staadionikontsert.
NEXUS 20 | „Lahkuminek ei olnud suur üllatus.“ Bänditüdrukud Helen, Janne ja Merlyn räägivad avameelselt Nexuse hiilgeajast
Kui rokkstaarid lennutavad hotellitubade akendest välja televiisoreid ja diivaneid, siis popbändi Nexus tüdrukud viskasid hotelli katusele saapa. Nagu mitmetele edukatele bändidele on saanud saatuslikuks liikmete lahku kasvamine, nii ka Nexusele. Sel suvel tähistab Nexus kontserttuuriga 20. sünnipäeva.
Eesti 30 aastat Eurovisionil | Neiokõsõ kiire tähelend ja veel kiirem lõpp. Asjaosalised paljastavad, miks ei jätkatud
Ansambel Neiokõsõ esindas Eestit lauluga „Tii“ 2004. aastal Türgis Istanbulis toimunud Eurovisioni lauluvõistlusel ja kadus seejärel kiiresti avalikkuse silme alt. Mis on Neiokõsõ liikmetest saanud?
Makroonikuninganna Angeelika Kangi seitse aastat kestnud abielu purunes: eks iga algus on ilus, elu on midagi muud
Kokandussarjast „Eesti parim pagar“ tuntud kondiiter, kohviku Levier perenaine Angeelika Kang (52) lahutas pea seitse aastat kestnud abielu ettevõtja Märt Osulaga (51).
„No täielik Tõnni koopia!“ Ellen Kilgase poeg on üle võtnud vanaisa Tõnu Kilgase maneerid
25. mail täitus kaks aastat päevast, mil meie seast lahkus armastatud näitleja ja laulja Tõnu Kilgas. Suurmeistrit enam pole, kuid tema kuueaastane lapselaps Harold on oma ema, Tõnu tütre Ellen Kilgase (34) sõnul kui vanaisa koopia.
Kuulus pill müügis! Riho Sibula legendaarne kitarr pandi krõbeda hinnaga oksjonile
Kunstigalerii Haus Galerii koostöös MTÜga Kuukitarr pani oksjonile Riho Sibulale kuulunud kitarri - ainsa tema pilli, mida ta ande austajatel on võimalik soetada. Kitarri alghind on 6500 eurot.