Kroonika 02.06.23 1424 (22)
02.06.2023
Kroonika horoskoop 2.-8. juuni | „Praegu ei tasu riskantseid otsuseid langetada.“ Tähemärke ootab ees teguderohke nädal
Algaval nädalal pistavad osad tähemärgid rinda minevikumuredega, teised teevad lennukaid plaane tulevikuks. Loe Kroonika horoskoobist, milline tuleb nädal just sinu tähtkujule!
KROONIKA ARHIIVIST | Tiit Sukk sarjamaailmas kahel toolil istumisest: see on tõesti üsna skisofreeniline
Täna tähistab Tiit Sukk oma 49. sünnipäeva. Taasavaldame tema intervjuu, mis ilmus Kroonikas tänavu juunikuus. Kroonika galal parima seriaalinäitleja tiitli võitnud Tiit Sukk tunneb end ühtmoodi koduselt nii Eesti esindusteatri laval, telesarja „EnsV“ lavastaja toolil kui ka mootorratta sadulas ja kalapaadi pardal. Teda peatavad tänaval võhivõõrad ja nimekad. Ikka selleks, et tänada lustlike rollide ja avatud ellusuhtumise eest.
KROONIKA ARHIIVIST | Aasta seksikaim mees Ragnar Klavan: seksikus on enesekindlus, isiksus, huumorisoon ja see, kuidas sa kohtled teisi inimesi
Täna tähistab vutilegend ja tänavu Kroonika aasta seksikaima mehe tiitliga pärjatud Ragnar Klavan oma 38. sünnipäeva. Taasavaldame tema sünnipäeva puhul intervjuu, mis ilmus Kroonikas 2. juunil. Ragnar Klavan käis mõnda aega tagasi külas ka Kroonika saates „Kas tunned mind?“, mida saab pikemalt vaadata SIIT! Aasta seksikaimaks meheks valitud jalgpallur Ragnar Klavan on oma seksikuse valemi leidnud: enesekindlus, isiksus, huumorisoon ja teistesse inimestesse austusega suhtumine.
Aasta seksikaim naine Keili Sükijainen: naiselik naine on enda sisemise ja välimise minaga heas suhtes
Aasta seksikaimaks naiseks valitud teletäht ja mõjuisik Keili Sükijainen on saanud palju komplimente oma särava naeratuse ja pikkade jalgade kohta.
KROONIKA MÄRKAMISED | Piret Järvis-Milder jagas lembehetke pojaga, Katrin Lust lendas tütrega puhkusele
Sel nädalal veetsid mitmed Eesti staarid aega oma lastega ning jagasid armsatest hetkedest fotojäädvustusi. Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
Tuntud tippkokk paneb oma äri kinni? Restoranide Kolm Sibulat ja Moon omanik müüb senise koha maha
Tuntud kokk ja ettevõtja Roman Zaštšerinski (44), kellele kuuluvad kaks edukat söögikohta Kolm Sibulat ja Michelini tärniga pärjatud vene köögi restoran Moon, müüb maha koha Telliskivi Loomelinnaku lähistel, kus tegutses Kolm Sibulat siiani - ta kolib restorani teise kohta ümber.
UUDISPOMM KROONIKA GALALT | Jan Uuspõld lahutab abielu. Tema uus kaaslane on 24 aastat noorem salongiomanik
Eesti üks tuntumaid ja armastatumaid näitlejaid Jan Uuspõld seisab uue elu lävel. Ta on leppinud kokku abielulahutuses senise abikaasa Gerliga ja ta ei häbene öelda, et on uuesti armunud.