Kroonika 09.06.23 1425 (23)
09.06.2023
Kroonika horoskoop 9.–15. juuni | Skorpioni nädalat varjutavad pinged, Vähki ootavad ees kaunid naudingud
Kalade ellu toob keegi suveromantikad ja õrnusi, Jäärad on hõivatud paberimajandusega. Loe Kroonika horoskoobist, milline tuleb nädal just sinu tähtkujule!
Teet Margna investeerib sünnilinna: tuntud telemees tunneb huvi Viljandi majade vastu
Telemees Teet Margna (50) on Viljandi vanalinna Munga tänavale ostnud pool maja ja käis hiljuti uudistamas kunstnik Ave Nahkurile (61) kuuluvat kinnistut, mis asub samuti Munga tänaval.
Jan Uuspõld mõlgutab uue kallimaga tulevikuplaane: palun kindlasti Brigita kätt
Eesti üks tuntumaid ja armastatumaid näitlejaid Jan Uuspõld seisab uue elu lävel. Ta on senise abikaasa Gerliga leppinud kokku abielulahutuses ja ei häbene öelda, et on uuesti armunud.
ÜLEVAADE | Kes pühendas Kroonikale laulu ja kes säras kõhutantsukostüümis? Vaata, milline kirju seltskond lustis Meelelahutusauhindade galal
Kroonika korraldatav meelelahutusauhindade gala mürtsus seekord seitsmesaja külalise osavõtul Tallinna uues peopaigas Krulli Kvartalis. Suurejoonelise šõu käigus jagati meelelahutusvaldkonna aasta tähtsaimad tiitlid ja üles astusid erinevad artistid. Peomelu kandis reaalajas üle TV3.
Endine telesaatejuht Aveli Jänes emaks saamisest: tunnen ennast väga hästi selles beebiootuses
Endise telesaatejuhi, praeguse terapeudi Aveli Jänese (38) ja muusikaprodutsent Johannes Lõhmuse (44) perre sünnib oktoobri alguses laps.
Peagi isaks saav Karl Madis kergitab saladuseloori temast enam kui 30 aastat nooremalt pruudilt: praegu ta õpib kõrgkoolis
Muusik ja laulja Karl Madis avaldab, et pärast seda, kui temalt see võimalus 22 aastat tagasi ära võeti, on ta igatsenud päris oma perekonda. Praegu valmistubki maestro augustis taas isaks saama oma kahekümnendates eluaastates kaaslannaga.
KROONIKA MÄRKAMISED | Elina Pähklimägi läbis triatloni, Ivo Linna ja Tõnis Mägi kohtusid taas ühel laval
Seekord märkas Kroonika valvas kullipilk näitlejanna Elina Pähklimägi sportlikke tegemisi ja kahe legendi Ivo Linna ja Tõnis Mäe kokkutulekut Elva lauluväljakul. Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
Legendaarne kitarr müüdud! Riho Sibula kuulsa pilli eest käidi oksjonil välja suur summa
Legendaarsele muusikule Riho Sibulale kuulunud elektrikitarr müüdi ArtDepoo galeriis toimunud oksjonil 20 100 euro eest.
Tütre surm ja isa mõrv: ootamatult lahkunud Olaf Suuder elas peretragöödiat valusalt läbi
Armastatud tele- ja raadioajakirjaniku, uudistesaate „Reporter“ pikaajalise juhi Olaf Suuderi surm kõigest 50aastasena mõjus šokina nii tema lähedastele kui avalikkusele. Olafi lahkumisele võisid oma tõuke anda terviseprobleemid ja peretragöödia – mõne aja eest suri tema täisealine tütar.