Kroonika 16.06.23 1426 (24)
16.06.2023
Imeheas vormis Egle Nabi välimust tehti maha. Nabi: tundus, et igaüks on justkui spetsialist
Fitnessitreener Egle Nabi on olnud alati heas vormis ja väga sportlik, kuid vaatamata sellele on ta saanud oma keha kohta kriitikat.
Nukker lõppvaatus! Kunagi nii särtsakas Tina Turner vireles enne surma pikalt haigevoodis
Popmuusika kauaaegne täht Tina Turner elas nii heas kui halvas läbi rohkem kui miljardid siin maakeral enne ja pärast teda. Ta lahkus meie seast mai lõpus 83 aasta vanuselt päras pikalt kestnud haigust.
Kroonika horoskoop 16.–22. juuni | Ühe tähemärgi elu läheb väga kirglikuks, teine peab langetama olulise otsuse
Algav nädal on paljude tähemärkide jaoks nii eraelulises, kui ka töö-ja sõbrasuhetes päris pöördeline. Loe Kroonika horoskoobist, milline tuleb nädal just sinu tähtkujule!
Tiina Park kimas Ferrariga: see oli võimas elamus
Legendaarne teletegija Tiina Park (81) käis oma saate „Kaugele siit“ võtete käigus ka Kataloonias Ferrari Landis uhkeid sportautosid uudistamas. Kõige enam avaldas talle seal aga muljet hoopis 4D kino.
Palju õnne! Marilyn Jurman sai magistrikraadi
Näitlejanna Marilyn Jurman (37) lõpetas Tallinna Ülikooli loodus- ja terviseteaduste instituudi magistriõppekava lausa cum laude - ta on nüüd diplomeeritud psühholoog.
KROONIKA MÄRKAMISED | Karmen Pedaru näitas elegantseid trenniliigutusi, Ilmar Taska osales mainekal kirjandusfestivalil
Eurovisioni lauluvõistlusega koostöös toimunud samanimelisel kirjandusfestivalil, mida omakorda korraldas Hay festival, esindas 37 osalenud riigi seas Eestit Ilmar Taska romaan „Pobeda 1946“. Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
Eesti 30 aastat Eurovisionil | Suntribe'i segane laialiminek. Endine bändiliige Rebecca Kontus: mänedžer keelas mul Suntribe's jätkamise
Eesti oma Spice Girls ehk Suntribe esindas Eestit Eurovisionil 2005. aastal ja pärast seda läks laiali - vaatamata suurtele tulevikuootustele. Tuleb välja, et oleks võinud minna ka teisiti.
MIHKEL TIKS 70 | Korvpallilegend: elumere lainetel ulpides tunduvad „kõrghetkedena“ ühed sündmused, aga mu saatust on mõjutanud hoopis teised asjad
Äsja oma 70. sünnipäeva tähistanud endine tippkorvpallur ja kirjanik Mihkel Tiks ütleb, et ta tahab õppida vahetut elutunnetust, igas hetkes elamist ja kohalolu, mis ei ole seni õnnestunud. Mugavustsoonist on teda aga läbi elu välja ajanud ikka püüd naiste heakskiitu ära teenida.
Kaire Vilgats toimivast kärgperest: meie tütar väga lootis, et talle tuleks õde
Laulja ja näitleja Kaire Vilgats on kuraasikas ja kompleksivaba, öeldes uhkelt enese kohta „suur tüdruk“. Tema krõbeda pealispinna all on aga olnud peidus haavatav, enesekindlusega kimpus hing. Kaire tunnistab, et ta ikka veel alles õpib enese väärtustamist ja aktsepteerimist.