Kroonika 30.06.23 1428 (26)
30.06.2023
Kroonika horoskoop 30. juuni - 6. juuli | „Anna endast parim, et pingeid ära hoida.“ Tähemärke ootab ees keeruliste suhete nädal
Algaval nädalal pistavad osad tähemärgid rinda keeruliste suhetega, teised teevad algust millegi uue ja põnevaga. Loe Kroonika horoskoobist, milline tuleb nädal just sinu tähtkujule!
Räppar Tiiu kompleksist oma kehaosa suhtes: noorena oli see nii hull, et tavalised kreemid ja ravimid ei aidanud
Räppar, raadiosaatejuht ja juutuuber Tiiu Kaarlõp on igati rahul oma pikkusega, ehkki sellepärast on ta saanud endale hüüdnime Kraana. Ta leiab, et mitte miski pole patt, eriti see, mis pakub naudingut.
Alkoholiprobleemid ja huligaanitsemine: eraelus tormilisel merel seilava Johnny Deppi lapsepõlv oli sekeldusi täis
Johnny Depp võib ju olla filmis kaval piraadikapten, aga eraelus on tema laevuke ujunud nagu valesti ehitatud jaht. Teisalt pole tal nüüd, 60aastasena põhjust kurta, et elus ei oleks midagi juhtunud. Kaugeltki kogu aur pole sel heal ja püüdlikul näitlejal läinud filmitööle.
Mart Sander sai pakkumise Bollywoodist: Eesti film saab hindikeelse uusversiooni
Muusik ja filmilooja Mart Sander (55) oli üsna üllatunud, kui ühelt India filmiettevõttelt saabus talle hiljuti e-kiri, kus küsiti luba tema filmist „Kuues saladus“ hindikeelse uusversiooni tegemiseks. Mart ütleb, et ta andis loa ja ootab nüüd põnevusega, kas tehakse ka mingi rahaline pakkumine.
„Ja siis poetas Sepo keset kirglikku stseeni mulle suudluse ajal midagi suhu.“ Piret Laurimaa ja Sepo Seemani läbipõimunud elud
„Sepo tuules on uhke purjetada,“ sõnab Vanemuise teatri näitleja Piret Laurimaa. Vabakutseline näitleja Sepo Seeman aga ütleb, et Piret oskab tema tunded käivitada. Neil on ühine minevik, olevik ja tulevik.
KROONIKA MÄRKAMISED | Jan Uuspõld tähistas uue kallimaga esimesi ühiseid jaane, perekond Rõivased võtsid pühad vastu välismaal
Esimesed ühised jaanid veetsid koos Jan Uuspõld ja tema uus armastatu Brigita Anton. Luisa ja Taavi Rõivas võtsid jaanipühad vastu päikselises Hispaanias. Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
INTERVJUU | „MasterChef Eesti“ terava keelega kohtunik Mihkel Heinmets elukaaslasest: mul on kahju, et ta peab minusugust idiooti taluma
„Teen tööd korralikult ja joon korralikult!“ naerab kokasaate „MasterChef Eesti“ terava keelega kohtunik Mihkel Heinmets. Ta lisab, et naps pole tema elu seganud. Mihkel pani püsti Hiiumaa ühe vingeima restorani iiUmekk, leidis saarelt armastuse ja hiljuti sündis tema teine laps.
Kaks terrassi ja liftiga otse esikusse: Fred Krieger ostis uhke luksuskorteri
Laulja Maarja-Liis Ilusa (42) muusikaettevõtjast elukaaslane Fred Krieger (45) soetas Tallinna kesklinna uhke katusekorteri, mille hind oli müügikuulutuses 895 000 eurot.
Pisarsilmi laulukaare all ja spordimattidel koolimajas magamine: tuntud eestlased jagavad meenutusi laulu- ja tantsupidudest
Sel nädalavahetusel tuleb kokku suur osa Eesti rahvast, et koos laulda ja tantsida, ning veel suurem osa koguneb telerite ette kogu seda ilu jälgima. Uurisime, mida on kogenud laulu- ja tantsupidudel tuntud ja armastatud eestlased.
„Loodetavasti leiab see endale hea ja toreda peremehe.“ Ärimees Raivo Aavisto pani müüki mereäärse häärberi
Edukas autoärimees Raivo Aavisto (63), kes on osanik Amserv Grupis, otsustas 2,5 miljoni euro eest loobuda eksklusiivsest eramust Viimsi vallas Rohuneemes.
Sajandi turvatuim pulmapidu! Idülliline peosaal ja korralik eelarve: milline nägi välja Lauren ja Tanel Padari armastuse pidupäev?
Rokimees Tanel Padar ja tema kihlatu Lauren Villmann astusid 27. juunil, oma kihlumise viiendal aastapäeval, altari ette. Nende pulm oli sajandi suurim saladus ja turvatud nagu Ameerika presidendi visiit.