Kroonika 14.07.23 1430 (28)
14.07.2023
KROONIKA 14.–20. JUULI HOROSKOOP | Ühel tähemärgil seisavad ees karjääri puudutavad otsused, teise tähemärgi elus on midagi suurt, mis algaval nädalal läbi saab
Peagi algav nädal on tähemärkidele erineva tonaalsusega. Mitme tähemärgi puhul on tulemas äärmiselt positiivne ja üllatusterohke nädal, aga on ka neid, kes peaksid ettevaatlikud olema. Loe Kroonika horoskoobist, milline tuleb nädal just sinu tähtkujule!
Pesudisainer Kriss Soonik-Käärman: mulle meeldib oma brändi arendada, aga kui seda nii pikalt teha, siis kohati on see üksik teekond
Moelooja Kriss Soonik-Käärmann tänab õnne, et saab kahe väikese lapse kasvatamise kõrvalt omanimelist pesubrändi arendada. Krissile on toeks tema vanemad ja miljardärist abikaasa Kristo Käärmann.
Diskolegend E-Type tundis, et ei saa kunagi isaks. Nüüd ärkab 57-aastasena kuue lapsega: pohmelliga hommikud on rasked
Aastakümneid üksiku hundina elu nautinud Rootsi diskolegend E-Type sai tänavu jaanuaris esimest korda isaks ja pani mõni aeg tagasi kokku hevibändi. Tema arvates on pereelu paradiisi ja põrgu vahel pendeldamine.
Portugalis kinnisvaramaaklerina leiba teeniv Katrin Siska: mu sissetulek sõltub otseselt tehingutest - kui pole müüke, pole ka tasu
Tüdrukutebändi Vanilla Ninja endine liige Katrin Siska on Portugalis üles ehitanud muljetavaldava kinnisvaramaaklerikarjääri.
FOTO | Marko ja Kaisa Mehine tähistasid pulma-aastapäeva imelises kohas
Tantsutreenerid Kaisa Oja-Mehine (38) ja Marko Mehine (35) tähistasid oma kümnendat pulma-aastapäeva terve nädala erinevates spaades puhates. Külastati ka ajaloolist Taagepera lossi, kus nad 7. juulil 2013. aastal abiellusid.
KROONIKA ARHIIVIST | Merle Jääger kannatas aastaid vägivaldse suhte all: Imre lõi mul silma siniseks ja ähvardas kirvega
25. november on rahvusvaheline naistevastase vägivalla vastu võitlemise päev, millega juhitakse tähelepanu vägivalla kahjudele naiste ja tüdrukute seas ning selle vähendamisele ja ennetamisele. Taasavaldame selle puhul loo, mis ilmus Kroonikas tänavu juulikuus. Näitleja ja luuletaja Merle Jääger läks lahku oma pikaaegsest elukaaslasest Imre Toomeoksast, sest ei pidanud vaimsele ja füüsilisele vägivallale enam vastu. „Elasin 13 aastat okupatsioonis,“ ohkab Merca.
Ametlikult lahutatud Jaak ja Jana Mael on vara jagamata. Jana: mul oleks hea meel, kui see kõik läbi saaks
Tartu maakohus kuulutas välja endise suusaässa Jaak Mae (51) ja tema abikaasa Jana Mae (53) abielulahutuse, kuid vara on neil veel jagamata.
Laulja ja näitleja Ellen Kilgas meestest: välimust saab alati tuunida, s*tta iseloomu aga mitte iial
Näitleja ja laulja Ellen Kilgase arvates on 35. eluaasta naise elus kõige ilusam aeg. Ellen tunneb end tõelise naisena - võimsa ja väekana.
Marina Kaljurand taastub operatsioonist: valu andis puusaliigeses tunda juba aastaid tagasi
Euroopa Parlamendi liige Marina Kaljurand (60) oli sunnitud minema puusaliigese operatsioonile, sest valu muutus väljakannatamatuks.