Kroonika 21.07.23 1431 (29)
21.07.2023
Sporditäht Merle Liivand kuulutati USAs imenaiseks
USAs elavat ja ookeanide puhtuse eest seisvat ujujat Merle Liivandit (32) tunnustati Miami moenädala Swim Week avaüritusel tiitliga Wonder Woman!
KROONIKA 21.-27. JUULI HOROSKOOP | Katsumusterohke nädal kõikidele tähemärkidele: mõni vajab aega tasakaalu leidmiseks, teisel on aeg lennata
Algav astroloogiline nädal on täis üllatusi. Kui mõnel sõbral võib tekkida suurepärane äriidee, siis mõni teine võib sootuks kaduma minna. Äkki oled just sina see, kes peaks see nädal vältima uusi kokkuleppeid ja usaldama iseennast. Loe Kroonika horoskoobist, milline tuleb nädal just sinu tähtkujule!
Näitleja Christina Applegate tegi edukalt karjääri kuni oma 50. aasta juubelini, siis saabus kohutav uudis.
Komöödiasarjas „Tuvikesed“ peretütar Kelly Bundy rollis kuulsaks saanud Christina Applegate tegi edukalt karjääri kuni oma 50 aasta juubelini. Siis saabus kohutav uudis.
Eesti 30 aastat Eurovisionil | Gerli Padar: olin nii armunud, et ei tundnud laval pinget
Kui Gerli Padar osales looga „Partners In Crime“ 2007. aastal Helsingis toimunud Eurovisioni lauluvõistlusel, oli ta nii armunud tantsutreener Martin Parmasesse, et ei tundnud laval pinget ja vastutust.
Henry „Genka“ Kõrvits abielust Maris Kõrvitsaga: et suhe toimiks, vajame kaht elukohta, kus vahepeal teineteisest eemal olla
Pärast keskkooli tänavatel eakaaslasi rahast lagedaks tõstnud ja ühe konflikti käigus ka kuuli saanud Henry Kõrvits ehk räppar Genka vastandab praegu end muu hulgas just vägivallale. Räppari pikaaegne liit raadiohääle Maris Kõrvitsaga on aga püsinud ka tänu ühele ootamatule viisile – kui õhk pingeist paksem, jagavad nad oma elu kahe kodu vahel.
Kaunis Henessi Schmidt ostis endale unistuste talu: „Saagu siin olema rahu, krutskit ja armastust“
Näitlejatar Henessi Schmidt teatas oma 28. sünnipäeval, 7. juulil, sotsiaalmeedias rõõmsast uudisest: pärast aastaid kestnud otsinguid ostis ta lõpuks endale talu, mis asub Jõgevamaal.
FOTOD | Kristjan Järvi meelitas Pärnusse staarid! Ovatsioonid saalis ei tahtnud lõppeda
Kristjan Järvi dirigeeris Pärnu Muusikafestivalil orkestrit Baltic Sea Philharmonic, kes esitas Pärnu kontserdimajas muusikat seriaalist „Babylon Berlin“. Meeleolu saalis ja laval oli pöörane - publik tõusis kontserdi lõpus mitu korda püsti, et esinejatele ennastunustavalt aplodeerida.
KROONIKA MÄRKAMISED | Elina ja David veetsid koos aega, Ultima Thule esineb jälle ning tuntud koreograaf valmistub ultrajooksuks
Mida tegid Elina Nechayeva ja ettevõtja David Pärnamets Pärnus ning kes julgeb ette võtta maailma ühe raskeima jooksu Islandil? Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
INTERVJUU | Hendrik Terras plaanib kallima Mariaga kokku kolida: suurte inimestena suudame eraelu asjad ära lahendada nelja silma all
Riigikogu liige Hendrik Terras ilmus eelmisel nädalal festivalil Võnge esmakordselt avalikkuse ette oma kallima Maria Pihlakuga. Noorte armastus sai alguse sõprusest ja nüüd on nad lahutamatud.
Anneli Lahe katsetab Lähis-Ida esteetikameditsiini
Teleprodutsent ja toimetaja Anneli Lahe (52) lendab Antalyasse, kus kavatseb külastada ka sealset hambaravikliinikut, et ühendada hambaravi puhkuseplaanidega.
Tanel Kiik tähistas pulma-aastapäeva
Keskerakonna juhiks pürgiv Riigikogu liige Tanel Kiik (34) tähistas 15. juulil abikaasa Mariiga pulma-aastapäeva.
Muusik Marek Sadama salajane topeltelu: kaks last ühe aastaga. Erinevate emadega
Laulja Marek Sadam on nüüd lisaks 11kuusele tütrele ka paarinädalase poja isa. Läinud aasta augustis sündis talle laps Gerly Kedelaukiga ja selle aasta juulis Anna-Maria Valliveerega.
Anett Kontaveit valmistub lahkumismänguks: „Olin šokeeritud, kui ta ühtegi küsimust küsimata „jah“ ütles“
Wimbledoni turniiriga karjääri lõpetanud tennisist Anett Kontaveit (27) teatas teisipäeval pressikonverentsil, et 11. novembril toimub Tallinnas Tondiraba jäähallis tema lahkumismatš, kus vastaseks on Tuneesia tennisetäht ja Kontaveiti sõbranna Ons Jabeur.