Kroonika 4.08.23 1433 (31)
04.08.2023
Muusik Lepatriinu avaldas kompleksi seoses oma kehaga: kui mulle miskit ei meeldi, liigun kiirelt lahenduste poole
Julge kunstnik ja muusik Lepatriinu ehk Triinu Paomets kasutab oma keha kui lõuendit. Triinu tunnistab, et päris prii ta kompleksidest veel pole - neist vabanemiseni on tal siiski pikk tee minna.
Miljonite naiste unelmate mees Ryan Gosling pidi pärast kiusajatega arvete klaarimist jääma koduõppele
Hollywoodi superstaari, menufilmis „Barbie“ Keni kehastavat Ryan Goslingut on tituleeritud praeguse aja suurimaks naistelemmikuks, kuid ta väärib suuremat tunnustust. Goslingul on, mille poole püüelda, sest hoolimata oma populaarsusest pole ta veel praeguseni võitnud filmimaailma ihaldatuimat auhinda Oscarit.
KROONIKA MÄRKAMISED | Baruto tegi hinnalise kingituse, Ken Saani tütar on suureks sirgunud
Baruto tänas päästjaid ja Ken Saan näitas tütart. Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
Peagi Eestis esineval Bonnie Tyleril on veel üks täitmata unistus: see on ainus, mida ma pole teinud
Kolme Grammyga pärjatud ja mitmekordne BRIT Awardsi võitja Bonnie Tyler ütleb Kroonikale, et mustlane ennustas talle üleilmset kuulsust juba siis, kui ta oli alles väike tüdrukutirts.
Räppar reket ujus Muhust Saaremaale: ujumisvormi arvesse võttes läks hästi
Räppar reket ehk Tom-Olaf Urb (38) võttis aasta alguses eesmärgiks osaleda Väikese väina avaveeujumise etapil, marsruudil Muhumaa-Saaremaa, ja tänaseks on see tehtud. Start anti eelmise nädala laupäeval Vahtna sadamast Muhumaal ja finiš oli Orissaare sadamas Saaremaal – ujumisdistantsi pikkuseks kujunes umbes 2290 meetrit.
KROONIKA 4. - 10. AUGUSTI HOROSKOOP | Kaksikuid ootab ees edukas nädal, Kaaludele esitatakse tahtlikult valeinfot
Vähil tasuks kannatust varuda ja Skorpion ärritub kergesti, kuna ta on lihtsalt väsinud. Loe Kroonika horoskoobist, milline tuleb nädal just sinu tähtkujule!
FOTOD | Padise kloostri esisel anti erikülalistega kaks kontserti: võimsad vaatemängud eriefektide näol
Ansambel Mahavok andis Padise kloostri esisel kaks kontserti, millega tähistati ühtlasi ansambli liidri Heini Vaikmaa 65. sünnipäeva. Suurejoonelisel kontserdil kõlas ansamblile omane kvadrofooniline heli, mida ilmestas efektne valguse ja videoefektide vaatemäng.
Eesti 30 aastat Eurovisionil | Glen Pilvre ja Priit Pajusaar „Leto sveti“ kriitikast: miks meil peaks olema piinlik, kui teadsime, mida me teeme
Kui tavaliselt minnakse Eurovisionile parima looga, et tuua koju võit, siis „Leto sveti“ tiim eesotsas heliloojate Priit Pajusaare ja Glen Pilvrega lõi 2008. aastal risti vastupidi nii halva loo, kui suutis. Kahjuks ei toonud seegi taktika Eestile finaalikohta, veel vähem võitu.
Melchiori-lugude autor Indrek Hargla lahutas 28 aastat kestnud abielu: eksabikaasa Heli muutis nime tagasi
Apteeker Melchiori looja, menukirjanik Indrek Hargla on lahutanud pikaajalise abielu oma lastekirjanikust ja pedagoogist kaasa Heli Illipe-Sootakiga ning kolinud pealinnast sünnikoju Tartusse.
Eesti tuntud meelelahutajad veetsid puhkuse koos: matkal valitseb valgustatud monarhia, demokraatiat sel reisil ei tunta
Mart Mikk, Jaagup Kreem, Marko Matvere, Sepo Seeman ja Tiit Sukk hüppasid kõige kibedamal suveajal tsikli selga ning kimasid koos toreda reisiseltskonnaga üheksa päevaga üle Püreneede.