Kroonika 11.08.23 1434 (32)
11.08.2023
Londonisse kolinud Ines Karu-Salo tegi ettevõtluses kannapöörde tervise tõttu: mul ei õnnestunud pikalt rasestuda. Tagatipuks esimene rasedus katkes
Pool elust ettevõtlusega tegelenud Ines Karu-Salo on valinud keskkonnasäästliku elustiili. Tõuke selleks andsid elu traagilised tagasilöögid. Tänaseks on Ines suutnud pere kõrvalt areneda edukaks ettevõtjaks.
Muutused stiilis ja väljanägemises! Alla Pugatšova näitas veelgi nooremat nägu
Juba üle aasta Iisraelis elav vene estraadi primadonna Alla Pugatšova tekitas hiljutisel Jurmala muusikafestivalil furoori: demonstreeris oma nooruslikku nägu ja trendikat riietumisstiili.
KROONIKA HOROSKOOP 11.–17. AUGUST | Lõvisid saadab suur õnnestumine, üht tähtkuju ootab ka rahaõnn
Järgmised seitse päeva tulevad paljudele tähemärkide jaoks üdini positiivsed, sest pikemat aega kestnud mõõn on saamas läbi. Samas peaksid Kalad ja Veevalajad olema eriti ettevaatlikud.
KROONIKA MÄRKAMISED | Elisa Kolk ja Indrek Rahumaa tähistasid, Maik-Kalev Kotsar abiellus, Jaanus Saks müüb maasturit
Elisa Kolgi ja Indrek Rahumaa suhe on hoolimata vahepealsetest mõõnadest ajale vastu pidanud, Maik-Kalev Kotsar võttis naise imeilusas paigas ja Jaanus Saks loobub suure kahjutundega autost. Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
Kohtumine Alla Pugatšovaga: Põgusast vestlusest ja nii-öelda tsirkusest tema persooni ümber sündis pikem lugu
Sattusin Jurmalasse 15 aastat tagasi noore reporterina püüdma kuulsat Alla Pugatšovat laulukonkursil Uus Laine. Ja saingi tal „sabaotsast“ kinni. „Privet iz Tallinna!“ hõikasin Alla Pugatšovale, kes parasjagu seisis ajakirjanike ja piltnike piiramisrõngas Dzintari kontserdisaali juures.
Tülli läinud Ivo Linna ja Antti Kammiste avavad suu. Linna viimane sõnum lavapartnerile: „Tühista kõik esinemised. Ära võta ühendust!“
Miks lõppes koostöö vanameister Ivo Linna ja hinnatud muusiku Antti Kammiste vahel, on jäänud küsimusena õhku. Pikaaegsed lavapartnerid avavad suu.
Riigikogu liige Luisa Rõivas läbis Ironmani nuttes: ise omal jalal lõpuni tulin
Riigikogu liige ja endise peaministri Taavi Rõivase abikaasa Luisa Rõivas (36) on tõeline raudne leedi! Ta võitles teist korda üliraskel triatlonil Ironman Tallinn 70.3 (pool distantsist) ning vaatamata sellele, et rattadistantsi keskel sai jaks otsa, sõtkus vastu tuult pedaale edasi. Nuttis ja pingutas finišini välja.
FOTOD | Maagiline plaadiesitlus merel: Triin Lellep tõi kokku palju skandaalseid nägusid
Laulja Triin Lellep esitles luksusjahil Mojito oma esimest plaati „Magic“. Mitu päeva möllanud torm ja vihm vaibusid peo ajaks ja Triin sai esitada oma laule maagilises päikeseloojangus. Esitlust ilmestasid kõhutantsija ja tulekeerutaja etteasted.
ÜLEVAADE | Mairold Millerti ja tema värske abikaasa Triinu närvesööva pulmapäeva päästis tuntud näitleja
Tuntud tantsutreener, ka saates „Tantsud tähtedega“ osalenud Mairold Millert (37) abiellus 5. augustil oma pikaajalise meediaplaneerijast elukaaslase Triin Saarega (34) - peaaegu saja külalisega meeleolukas pulmapidu mürtsus Endla Turismitalus.
Teatristaarid Velvo ja Natali Väli läksid lahku: mis tulema peab, see tulgu!
Möödunud aasta lõpus andis näitlejanna Natali Väli (37) teada, et käimasoleva hooajaga lõpeb tema enda soovil leping Rakvere Teatriga. Kroonikani on jõudnud info, et lahkumine leiab aset lahkumineku tõttu.
„Sellist legendi rohkem ei ole ega tule...“ Hüvasti, Ita!
Ita Everi unikaalsus ei tulene konkreetsest rollist ega lavastusest, vaid palavast kirest, millega ta teatrit armastas. Sama kiindunud kui Ita oli teatrisse, armastas rahvas oma Itat. Teatrilegend lahkus meie seast 9. augusti hommikul 92aastasena. Mälestused jäävad.