Kroonika 18.08.23 1435 (33)
18.08.2023
Amanda Hermiine Künnapas meenutab, kuidas pidutsemisega emale vahele jäi: see oli tema jaoks nii suur šokk, maailma lõpp
Õrn ja habras näitlejatar Amanda Hermiine Künnapas on õppinud enda eest seisma. Nii elus kui laval tuletab ta tihti endale meelde ema sõnu: „Kehtesta end!“
Jõudis elu rolli ära oodata. Milline on tagasihoidliku Cillian Murphy taust tegelikult?
Selle suve menufilm meelelahutusliku „Barbie“ kõrval on olnud „Oppenheimer“. Filmi kandev staar Cillian Murphy on pikka aega olnud näitlejana tuntud, ent nüüd sai ta peaosa tõeliselt suures filmis.
ALASTI TÕDE | Džässlauljast Inga Kaare viskab riided seljast: kui olin 20aastane, olin kimpus anoreksiaga
Džässlauljast fitnessikaunitar Inga Kaare ei ole alati oma kehaga rahul olnud. Pubekaeas anoreksiaga haiglaravil olnud Inga naudib nüüd elu täiega ja on teinud oma keha vormishoidmisest endale hobi.
ÜLEVAADE | Kuu ja tähed The Weekndil: kohalikud kuulsused nautisid maailmakuulsa staari kontserti
Tallinna lauluväljakul andis megašõu maailma üks kuumimaid artiste, Abel „The Weeknd“ Tesfaye. Kanada artist tõi kohale üle 55 000 inimese, kelle hulgas kohtas loomulikult ka palju kohalikke kuulsusi.
Eesti 30 aastat Eurovisionil | Sandra Nurmsalu meenutab hirmutavat ja pöörast reisi Moskvasse: see oli lihtsalt raju!
Viiuldaja ja laulja Sandra Nurmsalu käis 14 aastat tagasi Moskvas Eurovisioni lauluvõistlusel ja selle meenutus toob esile nii heldimust kui hirmu. Eurovision sattus 9. mai paraadiga samale ajale ja Vene impeeriumi pealinna tänavatel vurasid tankid ja tuumalõhkepäid kandvad soomukid. Peade kohal kihutasid hävitajad.
KROONIKA ARHIIVIST | Karl Madis sai endast 38 aastat noorema kallimaga poja ja mõlgutab kihlumismõtteid: ma ei välista midagi!
Karl Madis tähistab täna oma 64. sünnipäeva. Taasavaldame loo, mis ilmus esimest korda Kroonikas tänavu 18. augustil. Äsja viienda lapse isaks saanud Karl Madis viibis esmakordselt sünnituse juures ja koges enneolematult võimsaid emotsioone. Koostöö Karli ja ta noore elukaaslase vahel sujus suurepäraselt. Karl ütleb, et sünnitus liigutas teda lausa pisarateni.
Inga Lunge aitab varjupaiga naisi: nad on raudsed naised, kes veavad enda seljas vägivaldseid alkohoolikuid mehi kodu ja laste nimel
Näitleja Inga Lunge võttis omale hingeasjaks aidata keerulise saatusega naisi. Neid, kes on sattunud mingil põhjusel naiste varjupaika.
FOTOD | „See kõlab nagu muinasjutt!“ Liina Vahtrik läks mehele
Näitleja Liina Vahtrik (51) abiellus veebruaris oma ungarlasest armastatu Istvan Ertliga (58) ja vahetas ka enda perekonnanime. Dokumentides on ta nüüd Liina Ertl, kuid näitleb edaspidigi oma endise perekonnanime all.
KROONIKA MÄRKAMISED | Marta Laane imekaunis lapseootus, Alika edu ja Victoria Villigu lõpuaktus
Marta Laan jäädvustas mererannas oma lapseootust, Alika laulu on kuulatud miljoneid kordi ja Victoria Villigust sai Ameerikas magister. Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
KROONIKA HOROSKOOP 18.– 24. AUGUST | Sõnnil tekib võimalus raha kogumiseks, Ambur seisab teelahkmel
Millise tähemärgi esindajatel on raskusi oma tunnete mõistmisega, kes peab end kokku võtma ja kes tunneb end uuel nädalal erakordselt värskelt? Loe Kroonika horoskoobist, milline tuleb nädal just sinu tähtkujule!
Suhtest oli kasu! Brigita Anton läheb Eestit esindama rahvusvahelisele modellivõistlusele
Tihe meedias figureerimine Jan Uuspõllu väljavalituna – mis sest, et armuloost midagi välja ei tulnud – tõi Brigita Antonile kutse rahvusvahelisele Best Model of Europe 2023 võistlusele Eestit esindama.