Kroonika 25.08.23 1436 (34)
25.08.2023
Kristiina Heinmetsa uus elu: esimest korda ei ole minu kanda kõik kohustused
Miss Estonia 1997, modell ja telesaateid juhtinud Kristiina Heinmets, kes tähistas 13. augustil oma 45. sünnipäeva, on elus järgmise lehekülje keeranud - tal on uus armastatu, uus töö ja ta elab tütar Ameliega Lissabonis.
KROONIKA HOROSKOOP 25.–31. AUGUST | Veevalaja peab suheteid võtma ettevaatlikult, Jäärad vajavad ellu värskendust
Millise tähemärgi elus toimub praegu välja palju? Kes saab juba tehtud otsuseid põhjalikult läbi analüüsida? Loe Kroonika horoskoobist, milline tuleb nädal just sinu tähtkujule!
ÜLEVAADE | Kaunid kleidid, šikid ülikonnad ja pidu, mis ei tahtnud lõppeda: presidendi roosiaia vastuvõtul oli glamuuri ja sära
President Alar Karis võõrustas Eesti taasiseseisvumise 32. aastapäeval Kadrioru lossi roosiaias silmapaistvaid ühiskonnategelasi. Ilm oli suvepeo jaoks ideaalne - soe ja tuulevaikne. Kutsutute suviselt glamuurne rõivavalik pakkus silmailu - oli nii kleite kui pükskostüüme, nii elegantset klassikat kui ekstravagantseid kehakatteid.
Onu Bella etenduses üdini negatiivsena kujutatud Aarne Valmis: kui selline tõbras olin, siis miks oli Bella minuga elu lõpuni sõber?
„Ma oleksin etenduse eest tänulik siis, kui ta oleks olnud veel kaks korda sitem,“ sõnab meelelahutusärimees Aarne Valmis, keda Eesti Draamateatri menuetenduses „Onu Bella tähestik“ kujutatakse läbinisti negatiivse kangelasena.
Andres Mustonen tunnistab, et tegi Venemaale esinema minnes vea: loodan, et ma ei pea patukoormat elu lõpuni seljas tassima
Venemaal esinemise tõttu kevadel koostööst Eesti Kontserdiga ja ansambli Hortus Musicus kunstilise juhi kohast ilma jäänud Andres Mustonen tunnistab oma eksimust. Samas ütleb ta, et sellega kaasnenu oli tema jaoks kui noahoop selga.
MOEPOLITSEI | Urmas Väljaots paneb hinded roosiaia vastuvõtu külalistele: kelle ehted päästsid outfiti? Milline kaaslane säras rohkem kui staar?
Moeekspert Urmas Väljaots hindab presidendipaar Alar ja Sirje Karise külaliste riietumisstiili.
Kadri Voorand oma suhtest uue kaaslasega: laseme sel rahulikult omas tempos kasvada
Laulja Kadri Voorand (36) tähistas Kadrioru roosiaias Eesti iseseisvuse taastamise 32. aastapäeva koos uue kaaslasega - Marek Undiga. „See suhe on alles värske ning tahame seda hoida veel enda kaitsvate tiibade varjus, et lasta tal rahulikult omas tempos kasvada,“ sõnab Kadri.
Esimest korda koos avalikkuse ees: Evelin Võigemast näitas endast 14 aastat nooremat silmarõõmu
Näitlejanna Evelin Võigemast tuli Kadrioru lossi roosiaeda presidendi vastuvõtule käsikäes endast 14 aastat noorema muusiku Jonas Kaarnametsaga. Nende kehakeemia ei jätnud kahtlust, et ollakse armunud.
Palju õnne! Diplomaat Hannes Hanso saab kaheksandat korda isaks
Endine kaitseminister ja praegune Eesti suursaadik Hiinas Hannes Hanso (51) ning ta abikaasa Riina Hanso (39) ootavad kuuendat ühist last. Riinale on tulevane ilmakodanik kuues, Hannesele juba kaheksas järeltulija.