Kroonika 01.09.23 1437 (35)
01.09.2023
Kroonika horoskoop 1.-7. september | Üks tähemärk parandab oma rahalist seisu, teine on tujukas ja pahur
Peagi algav nädal on tähemärkidele erineva tonaalsusega. Mitme tähemärgi puhul on tulemas äärmiselt positiivne ja üllatusterohke nädal, aga on ka neid, kes peaksid ettevaatlikud olema. Loe Kroonika horoskoobist, milline tuleb nädal just sinu tähtkujule!
FOTO | Desiree Mumm hakkas blondiiniks: otsustasin kasutada seda vabadust
Näitleja, laulja ja sisulooja Desiree Mumm (24), kes pidi teleseriaalis „Armastus“ Marko Matvere kehastatud keskealise mehe noort kaasat mängima, sai lõpuks vabaduse näha noorem välja. Selleks, et seriaalis tema tegelaskuju vanem välja näeks, oli ta sunnitud oma juuksed tumedaks värvima, kuid nüüd toonis Desiree oma pea blondiks.
Eesti 30 aastat Eurovisionil | Robin Juhkentali jaoks sai eurolavalt alguse allakäigutrepp: laulja sai depressioonist jagu alles kolme aasta eest
Muusik Robin Juhkental sattus pärast Eurovisionil osalemist pööraste pidude lainele ja langes siis sügavasse depressiooni, millest vabanes alles kolm aastat tagasi.
FOTOD | Henn Põlluaas ihkab taevasse: poliitik ostis endale Eesti mõistes haruldase lennuki
Riigikogu liige Henn Põlluaas viis viimaks ellu oma poisikesepõlve unistuse – ta on lõpetamas väikelennukijuhtimise koolitust ja ostis Itaaliast endale ka juba Eesti mõistes haruldase õhumasina.
26 aastat abielus olnud Urmas Viilma kohtumisest abikaasaga: ma ei tahtnud noore pastorina ühegi tutvusega minna nii kaugele, et keegi haiget saab
„Meie abielu on nagu Eesti Vabariigi iseseisvus – me ei aruta, millal see lõpeb. Oleme iseseisvuse välja kuulutanud, oleme vaba riik ja see kestab aegade lõpuni – igavesti. Nii on ka meie abieluga,“ ütleb peapiiskop Urmas Viilma.
FOTOD | Prominentne seltskond! Vana Tallinn Gala täitis rahvusooper Estonia kultuuri ja glamuuriga
Ooperisõprade seas palavalt armastatud Vana Tallinna Gala täitis Rahvusooper Estonia taas suurejoonelise kultuuri ja glamuuriga. Ooperirepertuaari kullavaramut esitasid värsked eestimaised hääled, kes on mitmetel konkurssidel edukalt esinenud, ning külalissolistid Lätist ja Armeeniast. Publik oli prominentne, nagu alati.
EKSKLUSIIVSED FOTOD | Stefani ja Victoria hommikuni kestev pulmamöll: 40 kilo šaslõkki, armeenia kombed ja eesti pulmamängud ning südamlikud toostid
Armeenia juurtega muusik Stefan abiellus augustikuu viimasel laupäeval oma väljavalitu Victoriaga. Laulatus toimus Toompeal ja pulmapidu peeti Harjumaal Siidrifarmis. Peol lõhuti ohtralt taldrikuid, öeldi üksteise võidu tooste ja tehti vägevat möllu.
MÄRKAMINE | Merle Palmiste käis esimest korda Jaapanis, Sirje Eesmaa istus luksusauto rooli
Sirje Eesmaa istus esimest korda stiilse Jaguari rooli oma saate „Sirjega külla“ uue hooaja tutvustava klipi salvestusel. Merle Palmiste käis esimest korda elus Jaapanis. Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
FOTO | Toomas Eduriga juhtus õnnetus: tahtsime minna ujuma, aga sõitsime hoopis haiglasse
Endine Eesti Rahvusballeti kunstiline juht ja rahvusvaheline balletti täht Toomas Edur (54) lõikas saega töötamisel kätte ja nii õnnetult, et erakorralise meditsiini osakonnas (EMO) tuli talle teha lausa 11 õmblust.
FOTOD | Ita Everi ärasaatmisele Draamateatrisse kogunes kogu Eesti teatripere
Armastatud näitleja Ita Ever saadeti viimsele teele aastakümneid tema koduteatriks olnud Eesti Draamateatrist püsti seistes ja aplausi saatel.
Kaja Kallase ja Arvo Halliku uus eramu võtab ilmet: vaata, milline näeb välja peaministri ehitusjärgus maja mere ääres
Abikaasa Venemaa äri pärast skandaali sattunud peaminister Kaja Kallase uus eramu on saamas lõplikke mõõtmeid. Ühise kodu rajamisega Tallinna lähistele alustasid Kallas ja tema investeerimispankurist abikaasa Arvo Hallik varakevadel.