Kroonika 08.09.23 1438 (36)
08.09.2023
KROONIKA HOROSKOOP 8.–14. september | Kaalusid ootab ees elevust tekitav aeg, Veevalajaid tabab frustratsioon
Sarnaselt möödunud nädalale on Kaksikutel ka praegu veidi raskemad ajad käsil, Jäärad peavad hakkama armastuse nimel võitlema. Millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks? Seda loe Kroonika horoskoobist.
Eleryn Tiit pihib: pettusin armastuses. Alguses oli sellega raske leppida
Lauljatar Eleryn Tiit pani oma lahkuminekuvalu lauludesse, sest tema jaoks on raske tunde enesest välja kirjutamine teraapiline. Eleryn teeb kõike kirega ja elab ülevate emotsioonide nimel.
Mari-Leen Kaselaan naasis pärast pikka pausi taas muusikamaailma: staarikultusest ei ole ma kunagi päris lõpuni aru saanud
Kolmteist aastat tagasi staarielust ära tüdinenud ja avalikkuse eest peitu pugenud laulja Mari-Leen Kaselaan on valmis uuesti lavadel särama ja vastu võtma tuntusega kaasneva tähelepanu.
Triinu Upkin: balletiartisti töö seisnebki keha ilusaks ja justkui ebamaiseks tegemises
Eesti Rahvusballeti artist, laulja ja laulukirjutaja Triinu Upkin (35) väljendab oma armastust süüa tehes ja puudutades.
Airi Vipulkumar Kansar eelistab perega elada kodumaal: Indias on palju head, aga elu Eestis kaalub selle üles
Kantrilaulja Airi Vipulkumar Kansar ja tema Indiast pärit abikaasa Vipul, kes saatsid tänavu 1. klassi oma tütre Adrika, püüavad teha kõik selleks, et nende lapsed oleksid koolis edukad ja saaksid tegeleda meelepäraste hobidega.
Vahur Kersna käis Freddie Mercury varaga tutvumas: järjekord ehmatas esimese hooga ikka kangeks
„Ei ole võimalik!“ ehmatas enda sõnul oma „moka töllakile“ elupõlise Queeni fännina tuntud telemees Vahur Kersna, kui ta möödunud laupäeva hommikul Londonis Sotheby's oksjonimaja ukse taha jõudis.
ÜLEVAADE | Suhted justkui sõit Ameerika mägedel. Kas lõpuks leitud armuõnn saab Kaja Kallase karjäärile saatuslikuks?
Peaminister Kaja Kallas on jätnud selja taha lahutatud abielu ja veel mitmed suhted, leidnud viimaks enda kõrvale elu armastuse, abikaasa Arvo Halliku, kuid kurioossel moel on just see liit hävitamas tema karjääri suures poliitikas. Nädala pärast tähistavad abikaasad oma 5. pulma-aastapäeva.
KROONIKA MÄRKAMISED | Tiina Park sai suure tunnustuse osaliseks, Brigita Anton saavutas missivõistlusel kõrge koha
Suurettevõtja Viktor Siilats lasi uue raamatu välja
Volvode ja Fordide maaletooja ja Viljandi Schloss Fellini omanik Viktor Siilatsi (67) võttis vastu uue väljakutse – kui varem on ta avaldanud ühe mereteemalise raamatu, siis nüüd otsustas ettevõtja kirjutada lasteraamatu „Tahaks lennata...“.
Päris miljonäriks ei saanud: USAst naasnud Uudo Sepp paljastas, kui palju raha ta raamatumüügiga teenis
Muusik Uudo Sepp (26) pühkis pärast õppe lõppu Tallinna Ülikoolis – ta on nüüd bakalaureusekraadiga suhtekorraldaja – kodumaa tolmu jalgelt ja kolis kolmeks kuuks Ameerikasse ukselt uksele hariduslikke raamatuid müüma.