Kroonika 15.09.23 1439 (37)
15.09.2023
KROONIKA HOROSKOOP 15.–21. SEPTEMBER | Amburit ajavad asjad närvi, Kaljukitsed peavad tööd tegema oma tundlikusega
Kaksikute põhifookus läheb tervisele, Vähi tähtkujus sündinud inimesed jõuavad lõpuks sihini. Vaata, mida ennustab Kroonika horoskoop sinu tähemärgile järgmiseks nädalaks ajaks!
Režissöör Triin Ruumet oma värvikast minevikust: olen elanud neljas erinevas kommuunis
Hinnatud režissöör Triin Ruumet illustreerib oma uues filmis „Tume paradiis“ tänapäeva katku depressiooni. Võib-olla teeb ta seda nii meisterlikult seetõttu, et on eneseotsingukaose ise läbi elanud.
„Eraelus pigem tusane nohik.“ 79-aastaselt seitsmendat korda isaks saanud suure filminäitleja Robert De Niro elu
Hiljuti oma 80 aasta juubelit tähistanud Hollywoodi legend Robert De Niro jätkab mängimist filmides ja on tegus ka magamistoas – tänavu kevadel sai ta endast peaaegu poole noorema elukaaslasega lapse.
Elisa Kolk elust pärast mehe truudusetust: miks mul peaks olema üldse häbi tunnistada, et Indrek on majanduslikult suureks toeks?
„Mida rohkem kunstiinimesed hingeliselt asju kogevad, seda rikkam on nende looming,“ ütleb laulja Elisa Kolk, kes tuli koos oma ettevõtjast elukaaslase Indrek Rahumaaga suvel lahvatanud petmisskandaali järel esimest korda avalikkuse ette.
KROONIKA ARHIIVIST | Getter Jaani täitis vanavanaemale antud lubaduse. Jaani: seejärel algas pöörane aeg
Täna tähistab lauljanna Getter Jaani oma 31. sünnipäeva. Taasavaldame loo, mis ilmus Kroonikas mullu septembris. Getter Jaani lapsepõlveunistus ja väiksena vanavanaemale antud lubadus Eestit Eurovisionil esindada täitus, kui ta oli vaid 18aastane. Lauljanna sõnul algas sellega tema elus pöörane aeg.
Vahur Kersna soetas Freddie Mercury oksjonilt hinnalise eseme: Eestis on väga palju inimesi, kelle jaoks selline number ei pane isegi muigama
„Oh, ma värisesin üle kere ega uskunud oma silmi – olen ma tõesti võitnud?“ naerab 40 aastat telesaateid teinud ja veelgi kauem Briti rock-gruppi Queen fännanud Vahur Kersna. Elus esimest korda oksjonil osaledes võitis ta legendaarse Freddie Mercury elutuba ehtinud 4,2 x 3,3 meetri suuruse pärsia vaiba.
Äsja 60. sünnipäeva tähistanud ettevõtja Jaanus Rahumägi: ma olen teinud elus kaks ostu, mis olid rahaliselt kahjulikud
„Ma kavatsen praegu väga mõnusalt elada,“ sõnab Jaanus Rahumägi. Ettevõtja ütleb oma 60. sünnipäeva valguses, et täna nopib ta vilju, mida on aastakümneid istutanud. Ainus, mida ta ei mõista, on see, miks eestlased omavahel nii armutult purelevad.
KROONIKA MÄRKAMISED | Raud ja Kärsin annavad raamatu välja, Sükijainen läbis stiilimuutuse
ÜLEVAADE | Võimukad ja rahakad Nigulistes: kes väisasid Janek Mäggi suurejoonelist sünnipäeva, millega koguti üle 37 000 euro?
Endine minister ja kommunikatsioonibüroo Powerhouse omanik Janek Mäggi tähistas 50. sünnipäeva suurejooneliselt, kutsudes Niguliste kiriku võlvide alla 300 prominentset külalist. Kingituse asemel palus Mäggi teha annetuse Sangaste kirikule, kus on leeritatud, ristitud, laulatatud ja saadetud taevasesse koju Mäggi isapoolse suguvõsa liikmed. Pühakoja renoveerimise on Mäggi võtnud enda südameasjaks ja heal järjel külalised polnud kitsid: kokku annetati hiiglaslik summa – 37 300 eurot.