Kroonika 22.09.23 1440 (38)
22.09.2023
Amani Kiivikas sattus lapsepõlves tuntud muusiku esinemisel piinlikkusse olukorda: mõtlesin, et vajun maa alla
Emaks saamise tõttu neli aastat tippspordist eemal olnud bikiinifitnessitäht ja suunamudija Christin-Amani Kiivikas on end poeg Johan-Eveni eest hoolitsemise kõrvalt vormi treeninud. Ta soovib olla eeskujuks teistele koduperenaistele.
KROONIKA HOROSKOOP 22.–28. SEPTEMBER | Jäär võib langeda pettuste küüsi, Lõvi ootab ees pingeline aeg
Üks tähemärk peab oma mugavustsoonist välja astuma ning teisel tuleb edukas nädal. Loe Kroonika horoskoobist, milline tuleb nädal just sinu tähtkujule!
Näitleja Aleksandr Ivaškevitš Eesti ja Vene naiste erinevustest: kui naine armastab, siis armastab. Rahvus ei mängi siin rolli
Pikk, sihvakas ja heas vormis Vene Teatri näitleja Aleksandr Ivaškevitš on laval sageli kehastanud printsi või armastajat. Millist armastust on ta oma elus kogenud?
Ingrid ja Toomas Tõniste tähistasid olulist aastapäeva: ma ei jõua õnne ära tänada!
Purjetajast ettevõtjal ja endisel rahandusministril Toomas Tõnistel (56) ja Ingrid Tõnistel (52) täitus hiljuti 30 aastat tutvumisest. Abikaasad kohtusid esimest korda 4. septembril 1993 moemessile järgnenud peol Tallinna Purjespordikeskuse klaasbaaris.
Uhke kleit ja presidendi lips: Eesti tuntud daamid ja härrad annetasid heategevuslikule oksjonile oma rõivad
Anne Veski, Gerli Padar, Inga Lunge, Liina Tennosaar ja paljud teised tuntud daamid annetasid oma pidulikud rõivad heategevuslikule oksjonile „500 kleiti“, millel teenitud raha eest ostetakse Eesti Vähiliidule kompuutertomograaf. Oksjonile pannakse ka Alar Karise, Ivo Linna ja Toomas Lunge lipsud.
„Kummaline tunnistada, aga päris hea tunne on 40 olla.“ Robert Linna pidas suurelt sünnipäeva
Ansamblite Elephants From Neptune ja Lexsoul Dancemachine solist ja muusik Robert Linna tähistas 13. septembril 40. eluaasta täitumist. „Sünnipäeva tuules on elevust ja mõnusat positiivset energiat mu sees palju,“ muheleb Robert. „Kummaline tunnistada, aga päris hea tunne on 40 olla.“
Vaikus lauljakarjääris pani Bonzo ametit vahetama: kui koju istuma jään, võin katki minna ja hakata kõvasti tina panema
Muusik Andrus Albrecht ehk Bonzo, kes hakkas kaks aastat tagasi pidama restorani Bonzai, pole siiani töölkäimisega harjunud. Aga tal oli vaja harvadeks jäänud esinemiste kõrvale muud tegevust, sest muidu kippus ta napsipudeli järele haarama.
Narva linnapea kohalt tagandatud raudne leedi Katri Raik: loodan, et saan oma elu ja sõbrad tagasi
Narva linnapea kohalt tagandatud Katri Raik tõdeb, et poliitikas reedavad ikka omad ja seetõttu ongi poliitikasse keeruline leida normaalseid inimesi, eriti naisi. „Õppisin, et poliitikas peab oma seljatagust kogu aeg kontrollima,“ nendib ta.
ÜLEVAADE | Victoria, ikka veel kroonprintsess: tulevase Rootsi kuninganna elu varjutavad kurnavad skandaalid
Lapsest peale kena ja armastatud Rootsi kroonprintsessi Victoria „pigistav king“ on tema abikaasa prints Daniel, keda kahtlustatakse truudusetuses.
KROONIKA ARHIIVIST | Hardi Volmer: minu isiklik latentne russofoobia on elule ärganud ja see on täiesti loomulik asjade käik
Muusik Hardi Volmer tähistab täna oma 66. sünnipäeva. Taasavaldame intervjuu, mis ilmus Kroonikas esimest korda tänavu 21. septembril. Oma elust rääkivat dokumentaalfilmi „Jumalaga, rock’n’roll!“ esitlenud Hardi Volmer ütleb, et tema argipäevad on olnud vahelduva eduga täis pöörast tegutsemist. Seetõttu on ka enamik kavandatud suvetöid kodumaja ümber siiani ripakil.
KROONIKA MÄRKAMISED | Stefan Airapetjan võttis perega ette puhkusereisi, Kristel Kruustük sai uhke tunnustuse
Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
Pikk kooselu sai punkti: tuntud raadiosaatejuht Märt Treier läks elukaaslasest lahku
Pikka aega koos olnud Vikerraadio saatejuht Märt Treier (48) ja sama raadiokanali tegevtoimetaja Anneli Milistver (53) keerasid oma elus uue lehekülje ja lähevad edasi eraldi.