Kroonika 06.10.23 1442 (40)
06.10.2023
KROONIKA HOROSKOOP 6.–12. OKTOOBER | Kaljukitsesid ootab ees raske nädal, Sõnnid muutuvad romantiliseks
Veevalajate võitlus iseendaga saab läbi, Jäärade suur võimalus midagi korda saata on tulemas. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
Mariah Carey on muusikamaailmas tipus, aga näitlejana kukkus haledalt läbi
Väikeste tüdrukute soov saada kuulsaks lauljaks või tantsijaks on üsna tavaline, kuid Mariah Carey oli selles osas eriti innukas. “Väikese tüdrukuna olin täielik glamuuritar. Poseerisin rannas fotograafile, signeerisin pildid ja jagasin neid, nagu oleksin suur staar,“ on lauljanna meenutanud.
Kuum rokitšikk Laura Prits kergitab saladuseloori oma eraelult: mul on pahasid poisse ja tätoveeritud mehi olnud küll
Yasmyn oma supermodellist tädist: Carmen Kass toetab mind nii, nagu üks armastav pereliige võiks
RnB- ja soulilaulja Yasmyn, kes on pärjatud aasta naisartisti auhinnaga, tuli välja uue albumiga „Round III“, millel on ka tema varalahkunud isa Joel De Luna laul „Broken“. Lugu loodi tehisintellekti abil uueks nii, et selles kõlavad Yasmyni ja tema isa hääled koos.
Näitleja Kaspar Velberg oma elu tähtsaimast rollist: tütarde põhiline teadmine minu ameti kohta tuleb multifilmidega
Linnateatri näitleja Kaspar Velberg on mänginud kaalukaid rolle nii teatris kui filmides, kuid kõige tähtsamaks peab ta isarolli. Kaspar õpetatab oma tütardele, kuidas loodusega kontakti elus hoida.
Kättemaks truudusetuse eest? Sten-Erik Jantsoni eksabikaasa võtab koos Andres Sõnajalaga üle Jantsoni populaarsed restoranid
Vahva ettevõtmine! Ellen Kilgas ja Anti Reinthal saavad kapteniteks
Näitlejatepere Ellen Kilgas (35) ja Anti Reinthal (44) läksid kooli, et endale jõulukingiks väikelaeva-juhiluba teha. Ellen on õhevil, kui räägib, kuidas ta võib seejärel nii väikese mootorpaadi kui ka purjeka rooli keerama hakata ja merel seilata.
KROONIKA MÄRKAMISED | Rool ihkab taevasse, tuntud sportlased kihlusid
Kristel Aaslaiu seikluslik sünnipäev: näitleja ei pääsenud mitu tundi mudamülkast välja
Muusik ja näitleja Kristel Aaslaid tähistas 2. oktoobril enda 34. sünnipäeva, mis kujunes vägagi eriliseks ja seiklusrohkeks.