Kroonika 13.10.23 1443 (41)
13.10.2023
Pääru Oja ränkraskest katsumusest: söömatusest on uni hõre ja magama jääda on raske
Näitleja Pääru Oja pidas tõsiselt nõu iseenda ja ka arstiga, enne kui hakkas Juhan Liivi kehastamiseks filmis „Vari“ kaalust alla võtma. Pidev näljatunne on muutnud Pääru kergesti ärrituvaks ja temalt une röövinud.
KROONIKA HOROSKOOP 13.–19. OKTOOBER | Sõnn maadleb sekeldustega, Amburid võiksid uusi väljakutseid otsida
Eesti 30 aastat Eurovisionil | Birgit Sarrap rasedana eurolaval esinemisest: rahu seal väga polnud
Lauljanna Birgit Sarrapile oli 2013. aasta väga edukas - ta esindas Eestit Eurovisionil Rootsis, andis välja albumi ja tema perre sündis esimene laps.
Palverännakul Iisraeli sõjakeerisesse sattunud Raul Ukareda jõudis tagasi koju
Planeeritud reis jääb ära: giidist vaimulik Arne Hiob ei saa Iisraeli lennata
Jaani kiriku koguduse vaimulik Arne Hiob (62) plaanis kolme nädala pärast lennata Iisraeli, kuhu ta on giidina korraldanud mitmeid reise. Hamasi verine rünnak Iisraeli vastu, mis on viinud juba tuhandete inimeste elud, pole Arnet hirmutanud.
KROONIKA MÄRKAMISED | New Yorgis linastub film Yasmynist, Heti Tulve poseeris taas kallima seltsis
Kelle elust valmis dokumentaalfilm ja milline paar jäi üle tüki aja taas koos pildile? Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
Brigitte Susanne Hunt: minuga on keeruline, sest ma ei luba end emotsionaalselt ega rahaliselt üle lasta
„Elan elu oma reeglite järgi ega tantsi mitte kellegi pilli järgi, sest ma ei pea,“ teatab Brigitte Susanne Hunt. Ta leiab, et tema äsja ilmunud raamat „Ärahellitatud printsess“ on pärandiks kogu ühiskonnale, ja lubab, et võtab oma elus täiesti uue suuna.
Saara Pius paljastas valdkonna, milles ta abikaasa Märt on parem: minul on sellega nii ja naa...
Hõlju läbi elu nagu Merle Palmiste! Näitlejanna andis inspiratsiooni uue glamuurse parfüümi jaoks
Selles ei kahtle keegi, et Eesti Draamateatri näitlejanna Merle Palmiste (52) on tõeline diiva. Merle isiksusest sai inspiratsiooni ka Eesti esimene parfümeer Tony Veiler. Ta lõi Merle järgi uue parfüümi, mis sai nimeks "Diva".
Elas kirjutades uuesti emotsioone läbi: Edgar Savisaare abiline kirjutas poliitikust raamatu
Pseüdonüümi Carol Madisoo (ei ole neiu pildil) nime all ilmus raamat "Edgar Savisaare viimased aastad koos minuga", kus räägitakse meie seast lahkunud poliitiku viimasest kolmest eluaastast. Raamatus kirjeldab Carol ennast kui inimest, kes hoolis Edgari heaolust - et ta võimalikult kaua vastu peaks.