Kroonika 20.10.23 1444 (42)
20.10.2023
Superstaarisaatest tuntuks saanud laulja Wanda-Helene Ollep avaldas kompleksi seoses oma kehaga: nägin isegi õudusunenägusid sellest
Näitleja, laulja ja modell Wanda-Helene Ollep oli teismelisena oma keha pärast nii segaduses, et nägi õudusunenägusid.
KROONIKA HOROSKOOP 20.–26. OKTOOBER | Ühe tähemärgi ellu tuleb palju ootamatusi, teist ootab ees raske nädal
Kaalud ja Ambur peaksid olema eriti ettevaatlikud. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
Hästi hoitud saladus! Helen Adamson saab elukaaslasega peagi lapsevanemateks: me ei tea veel oma beebi sugu
Lauljatar Helen Adamsonil on ees suured elumuutused: üheskoos ettevõtjast elukaaslase Rene Lõhmusega ootab ta esimest last ning Helenist saab pereterapeut ja omaloodud enesearengu-kogukonna kaaslooja.
„Oli väga raske, aga seda tuleb ikka muusiku elus ette.“ Mari Kalkunit tabas Lõuna-Korea reisi alguses ootamatu olukord
Etnomuusik Mari Kalkun käis kontserttuuril Lõuna-Koreas, kus lisaks musitseerimisele tutvustas Eestit ja siinset kultuuri. Samas tutvus Mari sealse kultuuriga, millest suurima elamuse pakkus talle toit.
Kätš raamatu ümber! Edgar Savisaare hooldaja: Erki on raamatu vastu, sest seal on kirjas tõde, kuidas lapsed oma isasse suhtusid
Endise tipp-poliitiku Edgar Savisaare hooldaja, kes peidab end pseudonüümi Carol Madisoo taha, kirjutas raamatu, mis valmistab meelehärmi Edgari lastele ja tema pikaaegsele abilisele Jelena Valmele.
Michelini tunnustus jõudis Muhu saarele. Pädaste mõisa peremees Imre Sooäär: see vaev on vilja kandnud
Kolm restorani Eestist pääsesid mainekasse, maailma parimate restoranide nimistusse La Liste. Need on Tallinnas asuvad 180° ja NOA ning Muhu saarel Pädaste mõisas tegutsev Alexander.
Meelis Lao üllitab elulooraamatu: rääkisin oma tuttavate Londoni filmitegijatega ja nad on selle vastu väga suurt huvi üles näidanud
Omaaegseks allilmaautoriteediks tituleeritud Meelis Lao (57) esitleb novembri alguses Solarise Apollo raamatukaupluses autobiograafilist raamatut, mille vastu, nagu ta ise ütleb, on ilmutanud huvi ka juba Londoni filmitegijad.
Maailma kõige rikkama mehe magus kättemaks: Elon Muski mõttetöö muutus pärast seda, kui ta trepist alla lükati ja läbi peksti
Elon Muski pühendumus lõputule rahateenimisele on täiesti erakordne, kuid selle kõrval on ta suutnud elada ka kirevat eraelu.
ÜLEVAADE | „Kuidas me tuleme sellest p***** välja?“ Mida arvavad kuulsad ja ettevõtlikud automaksust?
Tuntud eestlased räägivad suu puhtaks, mida nad arvavad Reformierakonna automaksust ja mida kavatsevad ette võtta oma kallite autodega.
Laura Pritsi seiklus legendaarse ansambliga Public Image Ltd: palusin neil end Tondi Olerexi tanklas maha panna!
Lauljatar Laura Prits (30) sattus laevaga Helsingist Tallinnasse naastes kantseldama ilmamainega ansamblit Public Image Ltd (PiL), mille solist on omaaegse legendaarse punkbändi Sex Pistols laulja John Lydon (67).