Kroonika 27.10.23 1445 (43)
27.10.2023
„Tumeda paradiisi“ staar Rea Lest-Liik voodistseenidest: keha paljastada on lihtne, aga hingelt kihte maha koorida nõuab teistsugust valmisolekut
Näitleja Rea Lest-Liik on elu hullumeelsetest keerdkäikudest pääsenud, aga tema kehastatud tegelaskujud on üks hullem kui teine. Reale see meeldib ja ta tänab saatust, et saab tööalaselt hullu panna.
KROONIKA HOROSKOOP 27. OKTOOBER – 2. NOVEMBER | Üks tähemärk kuuleb kurba uudist, teist on ootamas eriline kohtumine
Kui osade tähemärkide esindajaid on ees ootamas hea nädal, siis teiste jaoks tuleb eesolev nädal veidi keerulisem. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
FOTOD | Anne Veski nautis Diana Rossi suurejoonelist kontserti: ta laulis oma vanuse kohta väga hästi
Diiva Anne Veski (67) nautis Londonis Royal Albert Hallis legendaarse Diana Rossi (79) esinemist ja vaatas ABBA Arenal ära ka ansambli ABBA hologramm-kontserdi „ABBA Voyage“.
Merike Susi avameelselt läbipõlemisest: oli vaja ära minna, et aru saada, kui katki olen
Kui ansambli Meie Mees endine klahvpillimängija Merike Susi ühel hetkel tundis, et maailm kukub kokku ja miski ei paku enam rõõmu, võttis ta aja maha ja pööras oma elus uue lehekülje.
FOTOD | Paljas ihu, värvid ja väike koer! Vaata, millised tuntud Eesti inimesed väisasid Tallinn Fashion Weeki
Tallinn Fashion Week vallutas läinud nädalal Kultuurikatla: tuhanded moefännid tulid uudistama värskeid moekollektsioone, näitama ennast ja vaatama teisi.
ÜLEVAADE | On temal üldse luukeresid kapis? Terve karjääri vältel skandaalidest eemale hoida suutnud Hugh Jackmani tegelik taust
Kui näitleja Hugh Jackman tähistas kevadel oma abielu 27. aastapäeva, siis tõid tublid kristlased ta eeskujuks Hollywoodi patupesale ja tavalised inimesed imestasid, kuidas selline atraktiivne mees võib nii kaua ühe naisega elada. Ilus armastuse lugu saigi otsa - hiljuti andis Hugh teada, et on abikaasa Deborra-Lee Furnessist lahku läinud.
Muusik Reigo Ahven avameelselt: nägin isa läbipõlemist päris lähedalt
Eesti 30 aastat Eurovisionil | Tõsise vigastuse käes vaevelnud Tanja Mihhailova-Saar: kartsin, et see võib korduda ka Eurovisioni laval
Tanja Mihhailova-Saar laulis ja tantsis Eurovisionil vaatamata talle valu põhjustanud vigastusele nii hästi, et tema esituse autentsus tekitas suuri kahtlusi nii lauluvõistluse korraldajate kui publiku seas.
„Lapsevanematena suhtleme ikka edasi.“ Ärihiid Hannes Tamjärv ja Dina Tertsus lahutasid abielu
Endine hansapankur, Rocca al Mare kooli asutaja ja ettevõtja Hannes Tamjärv lahutas oma 13 aastat kestnud abielu Dina Tamjärvega, kes võttis tagasi perekonnanime Tertsus.
FOTOD | Tuntud näitlejad kogunesid meenutama kohtumisi legendaarse Mati Undiga
„Mitu aastat olen mina, Mihkel Mutt, endas kandnud oma sõbra Mati Undi saatust?“ küsib kirjanik Mihkel Mutt värskelt esitletud monograafia „Liblikas, kes lendas liiga lähedale. Mati Unt ja tema aeg“ avalõigus. Mutil kulus teose kirjutamisele kolm aastat, kirjaniku ja lavastaja Mati Undi elu kestis vaid 61 aastat. Möödunud nädalal esitleti raamatut Vanemuise teatris Tartus, Koidula muuseumis Pärnus ja Rahva Raamatu poes Tallinnas.
FOTOD | Lotte uue raamatu esitlusele olid kohale tulnud nii suured kui ka väikesed fännid
Viru Keskuse Rahva Raamatu kaupluses esitleti raamatut „Leiutajateküla pulmapidu“, etendust „Lotte ja kadunud jõuluvana“ ning laulu „Sõprade laul“, mida esitasid Lotte osatäitja Gerli Padar-Parmas ja tema tütar Camilla Miranda Parmas, kes kehastab Roosit.
Urmas Sõõrumaa korraldab maratoni: see on suurepärane võimalus nautida Eesti looduses kaunist maastikurada
Ettevõtja ja Eesti Olümpiakomitee esimees Urmas Sõõrumaa (61) on algatamas uut traditsiooni – ta korraldab oma Adila heaolu- ja puhkekeskuses esimese Pühali maratoni.
Hendrik Toompere näitab maale: ilmselt on maalimine seotud mu põhilise elutegevusega
Lavastaja ja näitleja Hendrik Toompere (58) avab Harjumaa Omavalitsuste Liidu büroohoones oma maalide näituse „Tondid öös“.
Väga tubli! Christin-Amani Kiivikas sai auhinnakarikad
Suunamudija ja jõusaali eratreener Christin-Amani Kiivikas (21) saavutas Leedu pealinnas Vilniuses toimunud fitmodel’i maailmameistrivõistlustel kahes võistluskategoorias 4. koha.
Endine telesaatejuht Aveli Jänes oma vastsündinud pojast: Johannes ütleb, et ta pole nii rahulikku last veel näinud
Koolitaja ja endise telesaatejuhi Aveli Jänese (39) ja tema elukaaslase, muusikaprodutsent Johannes Lõhmuse (44) perre sündis poeg, kes sai nimeks Gordon.
Rein Rannapi juubelipidu juhtis ta poeg Ikevald: aitasin isal peo jaoks ka taustamuusikat ette valmistada
Helilooja ja pianist Rein Rannap palus oma 70 aasta juubeli tähistamisele Kinomajja õhtujuhiks oma poja muusik Kaspar-Ikevald Rannapi (35).