Kroonika 03.11.23 1446 (44)
03.11.2023
KROONIKA HOROSKOOP 3.-9. NOVEMBER | Üks tähemärk on tavapärasest närvilisem, teine leiab jõudu uuest energiast
Sõnni nädalasse on segatud grammike romantikat ja Veevalaja laseb lähedastel end hellitada. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
Tõeline väljakutse! Liisa Pulk astub Raimond Valgrest valminud etenduses üles mitmes rollis: viies naises on äratuntav ühisosa
Raimond Valgre 110. sünniaastapäevaks valminud lavastuses „Peaksime rääkima Raimondist“ viit naiskarakterit kehastav Liisa Pulk leiab, et armastus, kirg, armukadedus ja reetmine on ürgsed instinktid, mis ei kao kunagi.
Lavastaja Ingomar Vihmar abielust Kleer Maibaumiga: sa pead aru saama, et kunagi ei ole tüli teise inimese põhjustatud
Endla teatri loominguline juht, lavastaja Ingomar Vihmar ennetab tülisid, otsides nende põhjustajat kõigepealt iseendast. Ta on seda harjutanud koos näitlejast abikaasa Kleer Maibaum-Vihmariga.
Juubel teleekraanil: telediiva Maire Aunaste avab end intervjuus Vahur Kersnale
Oma 50 aasta juubelit tähistas Eesti ilmselt läbi aegade tuntuim telediiva Maire Aunaste New Yorgis Oprah Winfrey lemmikrestoranis tema hirmkallist lemmikveini juues. 70. sünnipäeva peab Maire aga 7. novembril Lissabonis õe ja paari sõbra seltsis.
„Kaalul vaatab vastu ilus kahekohaline number!“ Kristina Pärtelpoeg paljastab oma uue keha ja suure muutuse tagamaad
Suunamudija Kristina Pärtelpoeg tegi läbi tõsise kaalulangetuse, kõhuplastika- ja rinnavähendusoperatsiooni. „Ma näen täna välja päriselt selline, nagu ma oma peas olen näinud aastaid,“ ütleb ta.
Elujaatav mees, kes armastas olude kiuste julgelt elada: Toomas Lepp avastas Paul Keresest valminud filmiga malemeistri olemust
„Paul Keres oli kõige kuulsam eestlane ja on vist ainus maletaja maailmas, kes on jäädvustatud riigi rahale, meie Eesti kroonile,“ ütleb Toomas Lepp, kelle värske dokfilm, malemeistri elule uut valgust heitev „Paul Keres. Kuningas“ esilinastub Pimedate Ööde filmifestivalil.
Uhked lillekimbud ja Tanel Padar esinemas: Reet Linna juhitav „Prillitoos“ tähistas juubelit vägeva peoga
Reet Linna (79) juhitav ETV saade „Prillitoos“ tähistas 40. ekraaniaastat peoga, kus esitleti „Prillitoosi sünnipäevalaulu“ ja üheks esinejaks oli ka rokkar Tanel Padar.
Endistest presidentidest valmivad filmid! Kinolinale tuuakse mängufilm Meri tudengiaastatest ja dokumentaalfilm Ilvesest
Eesti kinotegijad on hoos presidentidest filmide tegemisel. Režissöör Peeter Urbla (78) on võtnud sihiks vändata täispikk mängufilm Lennart Meri tudengiaastatest ja dokumentalist Jaan Tootsen (48) on lõpetamas Toomas Hendrik Ilvesest rääkivat filmi „Õnn kaasa, hr President!“.
ÜLEVAADE | Ott Leplandist Maarja-Liis Ilusani: kuulsad muusikud kogunesid maestro Rein Rannapi juubeliplaadi esitlusele
Helilooja ja pianist Rein Rannap tähistas Tallinna Kinomajas oma 70. sünnipäeva ja esitles kontserdiga uut plaati „Ajasõlmed“. Maestro palus endale kingitusi ja lilli mitte tuua - selle asemel palus külalistel eelnevalt kirja panna temaga seotud mõtted või meenutused ja need üritusele saabumisel kasti panna.
Mart Seimi ja tema elukaaslase perre sündinud pirakas poisipõnn sai vahva nime
Tõstja Mart Seim (33) ja tema elukaaslane Signe Paju panid oma hiljuti sündinud pisipojale nimeks Björn.
Lauljatar Elina Nechayeva leidis ekstreemse harrastuse: külma põhjatuule käes lainetes hullamine arendab julgust
Laulja Elina Nechayeva (31) realiseeris oma kauaaegse unistuse – asus tegelema lohesurfiga.