Kroonika 10.11.23 1447 (45)
10.11.2023
Rebecca Kontus pihib: arvasin, et olen paks! Ka 54,5 kilo kaaludes ei tundnud ma end saledana
„Mulle on öeldud, et minu häält kuulates saavad kõrvad justkui orgasmi,“ meenutab laulja Rebecca Kontus muigvelsui kõige kummalisemat komplimenti, mis talle on tehtud.
KROONIKA HOROSKOOP 10.-16. NOVEMBER | Ühe tähemärgi sissetulek kasvab, teise tähemärgi stressitase on tavapärasest kõrgem
Sõnn peaks keskenduma oma pereliikmete tervisele ja üldisele heaolule ning Skorpion peaks proovima vältida alkoholi ja teiste mõnuainete tarvitamist. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
INTERVJUU | Armastatud helilooja Olav Ehala: autorikaitsest tulnud summad on kõvasti tagasihoidlikumaks läinud
Armastatud helilooja Olav Ehala on seljatanud terviseprobleemid ja valmistub minema üle-Eestilisele tuurile. Tema kõrval on 50 aastat olnud abikaasa Katrin.
Head isadepäeva! Rauno Märks värvikast seigast perega: tormasin õue ja otsisin tibatillukeste kivide vahelt tütre hamba üles
Tuntud meelelahutajad Rauno Märks, Indrek Sarrap, Ott Kiivikas, Alo Kõrve, Koit Toome ja Raivo E. Tamm räägivad isaks olemisega kaasnevatest rõõmudest ja väljakutsetest.
Allilmast ärimeheks! Meelis Lao tapmisähvardustest: augud, mis minu kehas on, jäeti inimeste poolt, kes naeratavad sulle näkku
Skandaalne ärimees Meelis Lao, keda on peetud üheks Eesti allilma juhiks, haaras relva asemel pastaka ja kirjutas elulooraamatu „Ida ristiisa“, kus ta räägib avameelselt oma pöörasest ja verisest minevikust.
„Ta viskas mind vastu seina nii, et mu pea ja selg olid verised.“ Epp Kärsin ja Mihkel Raud avavad enda elu intiimsemaid seiku
Epp Kärsin ja Mihkel Raud kirjeldavad oma kogemusi lähisuhtevägivalla ja unenägudega, mis on vähemalt Epule isegi näidanud kätte õige suuna elus. „Usaldage unenägusid,“ kiidab Epp Kärsin.
Yoko Alender tegi kummarduse isale: tal oleks hea meel, seda ma tean
Riigikogu liige ja Urmas Alenderi tütar Yoko Alender (44) ei ole veel suutnud vaadata 15,4 miljoni euro eest toodetud seriaali „Estonia“ laevahukust, kus kaotas oma elu ka tema lauljast ja muusikust isa, kuid üllitab tema 70. sünniaastapäeva puhuks võimsa kogumiku tema loominguga.
Selgus, kes päris Edgar Savisaare legendaarse Hundisilma talu
Poliitik Edgar Savisaart on saatnud skandaalid ka pärast seda, kui ta on meie seast lahkunud. Viimase tormi põhjustas temast ilmunud raamat „Edgar Savisaare viimased aastad koos minuga“, mille kirjutas tema hooldaja varjunime all Carol Madisoo ja mis ei meeldinud Edgar Savisaare lastele. Suurema tähelepanuta on jäänud aga tõik, kes päris legendaarse poliitiku kodukantsi, Hundisilma talu.
MUHEDAD FOTOD | Henrik Normann meenutab Madis Millingut: mul on hea meel, et Kroonika tuli meile appi
Meelelahutaja ja näitleja Henrik Normann (52) on oma uude etendusse „Kleit, mina ja Milling“ põiminud sisse ka omaaegse Kroonika fotosessiooni, kus nad Madis Millinguga poseerisid uhketes magamistubades ja voodites, millest jäi publikule mulje, et nii glamuursed need Henriku ja Madise kodud ongi!