Kroonika 17.11.23 1448 (46)
17.11.2023
KROONIKA HOROSKOOP 17.-23. NOVEMBER | Kellele jõulutunne, kellele lisastress: tähemärkidel on tulemas muutlik nädal
Täheseisud on jõudnud sinnamaani, et vaikselt hakkab mitmele tähemärgile õdus jõlulutunne sisse tulema.
„Ühel päeval kutsuti meile koguni kaks korda miilits.“ Reisisellide Teet Margna ja Kristjan Jõekalda kannatus pandi Kaukaasias proovile
Kelle retsepti järgi valmivad parimad hinkaalid ja kus on kõige mõnusam hammam? Kelle tšatša on kangem ja kelle toost südamlikum? Reisisellid Teet Margna ja Kristjan Jõekalda proovisid omal nahal ära, mida pakuvad Aserbaidžaan, Gruusia ja Armeenia.
Räppar Estoni Kohver paneb rahunenud peoloomana tervise esikohale: ega see mahla pealt napsitamine enam teab mis huvitav ole
„Ma lasen nii palju, kui torust tuleb, või ei tee üldse. Targemad inimesed teavad rääkida, et nii võib end ära kulutada,“ lausub bändi 5miinust liige ja saates „Ma näen su häält“ nõunikuna tegutsev Estoni Kohver.
Jan Uuspõld: on üks asi, mida kahetsen – olen liiga palju olnud mäluaugus
Peagi 50. sünnipäeva tähistav näitleja Jan Uuspõld on süüvimas sisekaemusse, mis on tema sõnul omamoodi võrreldav sisenemisega Dante „Põrgusse“. Jan ei salga, et kuigi läks pere juurde tagasi, suhtleb ta jätkuvalt endast poole noorema suvearmastuse Brigita Antoniga.
Chalice meenutab, et oleks peaaegu autoga Tõnis Mägile otsa sõitnud: ta kargas mulle ootamatult teele ette
Laulja ja helilooja Tõnis Mägi sõbrad ja kaasteelised meenutavad ta 75. sünnipäeva puhul temaga juhtunud lõbusaid lugusid.
Uued väljakutsed! Laulja Uudo Sepp põrutas põneva leiutisega välismaale
Laulja Uudo Sepp (26), kes naasis mõne aja eest Ameerikast, kus käis ukselt uksele raamatuid müümas, on haaratud uuest väljakutsest. Ta lendas Müncheni robootikamessile, kus esitleb robootilist kruvikeerajat, mille on koos leiutajast sõbraga valmistanud.
KROONIKA MÄRKAMISED | Lauljatar Anne Veski tütar pälvis suure tunnustuse, tuntud räppar tegi debüüdi poeedina
Kroonika valvas pilk märkas möödunud nädalal nii mõndagi põnevat.
Armastatud muusik Koit Toome jäeti menutükist kõrvale: meil ei ole lavastajaga klappi
Muusikal „Hüljatud“ naaseb Vanemuise teatris lavale vaid viieks mängukorraks, ent ilma Koit Toometa, kes on seal aastaid mänginud peaosalist Jean Valjeani. Tekib küsimus: miks? Kuus aastat tagasi, kui tükk esietendus, kehastasid peategelast Valjeani Mikk Saar ja Koit Toome.
SUUR ÜLEVAADE | Kuningas Charles III skandaale täis teekond troonini. Kes on pannud suurima põntsu tema reputatsioonile - Diana või Harry?
Kui paljud vaatavad oma 75. sünnipäeval tagasi elatud elule, poetavad nostalgiapisara ja võtavad pitsikese likööri, siis Suurbritannia kuningas Charles III tähistas oma 75. sünnipäeval alles esimese perioodi lõppu uues ametis ja ilmselt tegi ka tulevikuplaane.