Kroonika 24.11.23 1449 (47)
24.11.2023
KROONIKA HOROSKOOP 24.–30. NOVEMBER | Üks tähemärk peab tegelema tervisega, teisel on hea aeg enda majanduslikku seisu parandada
Kaksikute hinge närib mure ja Ambur teeb elus suuri plaane. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
Mihkel Mälgand ja Pamela Maran sündimata lapse kaotusest: lasin ennast vabaks ja lahistasin nutta...
Kirjanik Pamela Marani ja muusik Mihkel Mälgandi suhe on ilus ja seksapiilne kui kontrabassi kõla. Ent selles on ka valusaid noote. Nad kaotasid veel sündimata lapse, kuid ei loobunud oma armastusest ja ootavad uut beebit.
Edukas näitlejana, püsimatu eraelus: Leonardo DiCaprio ei suuda üle 25-aastaste naistega suhtes olla ja läheb lahku
Leonardo DiCaprio on endale Hollywoodis kätte näidelnud õiguse ise valida filmid, milles mängib – praegu näeb teda Martin Scorsese meistriteoses „Lillekuu tapjad“. DiCapriol on ka privileeg nautida romantilisi suhteid supermodellide ja kaunite näitlejannadega.
FOTOD | Tõeline pidupäev! Jalgratturite liit tunnustas uhkel galal parimaid jalgrattureid
Eesti Jalgratturite Liit jagas Lauluväljaku Klaassaalis peetud jalgratta galal parimatele tunnustust.
Missikogemusega „Reporteri“ ilmatüdruk Karolin Kippasto avaldas väljakutse oma kehaga, millega pistis teismelisena rinda: mind narriti koolis pidevalt
Jaapanis oktoobris peetud iludusvõistlusel Miss International 2023 Eestit esindanud ja Kanal 2 „Reporteris“ ilmatüdrukuna töötav Karolin Kippasto ei pööra olulist tähelepanu enda vormishoidmisele. Ta on õppinud oma keha kuulama.
Eesti 30 aastat Eurovisionil | „Tundsin järsku, et ma ei saa hästi hingata.“ Elina Borni ja Stig Rästa esinemine Viinis oli ohus
Kui lauljatar Elina Born ja laululooja Stig Rästa Viinis Eurovisioni lauluvõistlusel miljonite vaatajate ette astusid, hingas Elina endale laval efektitossu kurku ja kartis hirmsasti, et hakkab esinemise ajal köhima.
Mihkel Raud puhkab pruudiga Tais: kliima on imeline, toidud imelised, inimesed kõige imelisemad
Muusik, kirjanik ja telenägu Mihkel Raud (54) putkas koos elukaaslase Mariaga (31) vahetult pärast kõmuraamatu „Ennast raiskame võõrastes voodites“ esitlust Põhja-Taisse puhkama.
Tõnis Sildaru avaldas detaile pulmapeost: tähistame suuremalt, kui on möödunud kümme head aastat abiellumisest
Tuntud vigursuusatreener ja Kelly Sildaru isa Tõnis Sildaru (42) abiellus Sigrid Vahtraga (38) ja abikaasade ühiseks perenimeks sai Sildaru. Paari jaoks oli see kaunis päev vaid teineteisele.
Henrik Normann elust pärast hea sõbra Madis Millingu lahkumist: aasta tagasi käis ta mul veel üsna tihti unenägudes külas
Näitleja ja meelelahutaja Henrik Normann, kes teeb etendusega „Kleit, mina ja Milling“ kummarduse sõbrale Madis Millingule, enam etteaimamatu lõpuga seiklustesse ei tüki. Ta eelistab kooselu oma murede ja rõõmudega, sihib väikelaevakapteni pabereid ja üllatab peagi juba uue šõuga, kus astub üles seninägematu kooslus tele- ja lavajõude.
KROONIKA MÄRKAMISED | Jana Hallas ja Karl Robert Saaremäe väisasid koos PÖFFi lõpupidu, Elina Pähklimägi läks kallimast lahku
Jana Hallas ja Karl Robert Saaremäe nautisid koos PÖFFi lõpupidu. Kes läks aga kaaslasest lahku ja kes läbis kõrvetavas kuumuses maratoni? Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
FOTOD | Aasta seksikaima naise süda on võetud? Keili Sükijainen näitas sõbranna Anett Kontaveiti lahkumismängul uut kaaslast
Suunamudijast telesaatejuht Keili Sükijainen (32) ja ettevõtja, IT-valdkonnas töötav Oliver Vesi (33) on teineteist leidnud. Koos jäid nad kaadrisse Anett Kontaveiti hiljutisel lahkumismängul Tondiraba jäähallis.
FOTOD | Disainer Tiina Talumees esitles uhkete külaliste ees oma moe- ja ehtekollektsioone
Moedisainer Tiina Talumees on oma loominguga juba veerand sajandit naisi kaunistanud. Sel puhul esitles ta oma uusi suurejoonelisi kollektsioone „Must valges“ ja „Sinine“ ning koostöös Goldtime’iga ka oma esimest autoriehete kollektsiooni.