Kroonika 01.12.23 1450 (48)
01.12.2023
KROONIKA HOROSKOOP 1.-7. DETSEMBER | Ühel tähemärgil muutuvad oluliseks peresuhted, teisel on soodne aeg sõlmida rahalisi tehinguid
Vähk pöörab tähelepanu koduste kohustuste täitmisele ja Lõvi ootavad ees suunamuutused elus. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
Pöörase katsumuse läbinud Marek Lindmaa seiklustest eraelus: aktiivselt ma naist ei otsi
Teletäht Marek Lindmaa elab kirega. Ta on läbi teinud mitu ellujäämisretke Põhja-Ameerikas Yukoni jõel, kus tänavu aerutas lausa kuulirahe all. Töö ja ekstreemspordiga tegelemise kõrval täidab Marek suure pühendumusega oma isakohustusi.
Silvia Ilves võõristab oma varbaid: ei saa öelda, et need mind kaunistaks, aga selle eest olen kiire ujuja
Andekas ja kaunis tšellist Silvia Ilves (31) rääkis Kroonikale oma kehaosast, mida ta enda juures enim häbeneb, kuid millega kaasnevad ka omad plussid.
Värske diplomi omanik! TV3 endine programmijuht Raimo Kummer õppis selgeks uue eriala
TV3 endine programmijuht ja produtsent Raimo Kummer (48) on värske Luua Metsanduskooli diplomi omanik. Telemees lõpetas seal kaks aastat kestnud 4. taseme kutseõppe metsatehniku erialal ja juba alustas 5. taseme kutseõpet metsaspetsialisti erialal!
Sven Mikser andis 50-aastaselt välja armastusromaani: mõtlesin, et kui ma nüüd seda ei tee, siis ei tee vist kunagi
Euroopa Parlamendi saadik Sven Mikser on alati teadnud, et ta kirjutada oskab, aga hoidis ande endale, kuni murdus ja kirjutas armastusromaani, mis äratab südames rõõmu.
Jõuluks koju? Peaminister Kaja Kallase mereäärne eramu jääb ilmselt verivorsti lõhnata, minister Sikkuti roheeramu võib aga jõulutaati tervitada
Kevadel Tallinna lähistel mere ääres majaehituse käivitanud peaminister Kaja Kallas ja tema abikaasa Arvo Hallik selle aastanumbri sees veel eramusse ei koli, terviseminister Riina Sikkut aga võib ehk perega oma uues kodus juba jõulutaatigi tervitada.
Riigikogu ööistungilt Piritale talisuplema! Jüri Ratas esimesest kargest katsumusest: karastamine kuulub hea tervise juurde
Endine Keskerakonna juht Jüri Ratas (45) võttis vastu külmavärinaid tekitava väljakutse ja käis Tallinna linna korraldatud spordihommikul Pirita jõesuudmes ennast karastamas - see oli talle esimene kord talisupelda.
Vallalise Victoria Villigi jaoks on armuelu hetkel teisejärguline: USAs näevad mehed rohkem vaeva kui Eestis
Sisulooja ja filmimonteerija Victoria Villig on pühendunud üksnes karjäärile. Romantilised suhted võivad oodata, sest neiul on plaanis midagi suuremat – võita Oscar filmimontaažis.
Lembelaulik ja südametemurdja Jüri Homenja teab 63-aastaselt hea suhte alust: seks on väga tähtis
Lembelaulik Jüri Homenja laulab armastusest ja armumisest ning suhte alustalaks peab ta head seksi. Naistel ja meestel on aga Homenja sõnul heast voodipartnerist erinev arusaam.
INTERVJUU | Staarisaate superfinaalist välja jäänud Maria Rander: elasin USA-s usklikus peres, kus võisid tekkida arusaamatused
Saates „Eesti otsib superstaari“ neljandaks jäänud Maria Rander tõdeb, et mõte võidust tundus talle ahvatlev, kuid nüüd arvab ta, et saatest saadud sõbrad ja kogemus on suurem võit kui miski muu.