Kroonika 08.12.23 1451 (49)
08.12.2023
KROONIKA HOROSKOOP 8.–14.DETSEMBER | Kaksikuid survestatakse, Skorpioneid ootab ees hea nädal
Sõnnid peavad järgmise seitsme päeva jooksul kogu oma kannatlikkuse kokku koguma ja kasutusele võtma. Kaljukitsed võiksid panna rohkem tähelepanu oma unenägudele, sest need seletavad nii mõndagi.
Kirjanik Justin Petrone naudib pärast lahutust eakamate daamide seltskonda: nad saavad minuga koos olles lõdvestuda
Viljandis elavat Ameerikast pärit kirjanikku Justin Petronet võib pärast abielulahutust näha nautimas eakamate daamide seltskonda. Ta õpib prouadelt elutarkusi, enda poolt aga pakub vastu lõõgastavat suhtlust.
Hevivõluri Ozzy Osbourne’i tõmbas mustast august välja teine abielu: Sharon osutus ta päästeingliks
„Ma tarvitasin 30 aastat tapvates kombinatsioonides kärakat ja uimasteid,“ on Ozzy Osbourne avameelitsenud. Kõiksugu hulle tempe teinud Ozzy tõmbas mustast august välja aga tema abikaasa Sharon Osbourne, kellega koos on „hevimuusika vanaisa“ juba üle 40 aasta olnud.
Vahur Kersna toob aastavahetusel ekraanidele teledokumentaali Vitamiinist
„Kui ETV juhtkond küsis minult aastavahetusprogrammi midagi helget, särtsakat ja vaatajasõbralikku, siis mõtlesin kohe – Vitamiin!“ räägib viimastel aastatel eelkõige suurvormidele pühendunud telehunt Vahur Kersna (61).
ÜLEVAADE | Draamateatri pere pidas jõululaata: vaata, mis kraami tuntud näitlejad müügiks tõid!
Sel aastal juba kümnendat korda toimunud Draamateatri heategevuslikul laadal Jõulusahver müüdi teatrirahva omatehtud käsitööd, hõrgutavaid hoidiseid, ehteid, kunsti ja palju muud põnevat.
Jaan Tammsalu abiellus: olime jõudnud selgusele, et meie jaoks ei ole teisiti võimalik
Ligi kakskümmend aastat Tallinna Jaani kiriku õpetajana töötanud, kuid Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku (EELK) valitsuse 1. septembri otsusega sellelt kohalt vabastatud Jaan Tammsalu (63) on tänaseks värske abielumees.
Eesti 30 aastat Eurovisionil | Jüri Pootsmanni Eurovisioni finaalist väljajäämine tekitas temas ebakindlust: kui minuni jõudsid negatiivsed meedianupukesed, tõmbas natukene põhja alt ära
Eestit 2016. aastal Eurovisioni lauluvõistlusel esindanud Jüri Pootsmann meenutab, et miljonite silmapaaride ette lavale astudes tagus tal süda nii meeletult, nagu näeks tänaval oma esimest armastust. Kõige enam aga keskendus Jüri sellele, et tal etteastesse põimitud kaarditrikk õnnestuks.
Superstaar Ant Nurhan sai oma suure unistuse täide viia alles pärast isa surma: ma ei julgenud isale vastu hakata
Eesti üheksandaks superstaariks kroonitud Türgist pärit Ant Nurhan elas 24 aastat oma isa kehtestatud reeglite järgi, mis ei lubanud tal lauljaks õppida. Ant asus oma unistust ellu viima alles pärast isa surma.
Hiljuti viiendat korda isaks saanud Aivar Riisalu on lapse emaga kaugsuhtes: me pole Anneliga kordagi tülitsenud!
Ansambli Meie Mees solisti ja Mustamäe linnaosa vanema Aivar Riisalu peremudel on keskmisest erakordsem, kuid ta on oma staatusega rahul. Aivar naudib küpses eas isaks olemist väiksele tütrele ja uut suhet.
KROONIKA MÄRKAMISED | Jüri Ratas hakkas luuletama, Kadri Simson einestas Hillary Clintoniga