Kroonika 22.12.23 1453 (51)
22.12.2023
HOROSKOOP 22.–28. DETSEMBER | Üht tähemärki ümbritsevad kadedad inimesed, teise ellu saabub romantika
Kaljukitse ümber koguneb hulk kadedaid inimesi, Veevalaja ellu leiab tee aga romantika. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
Sofia Rubina-Hunter pihib, et tema lapsepõlv möödus nii, et jõule ta ei tähistanudki
Vene juurtega džässlaulja Sofia Rubina-Hunter hakkas jõule tähistama alles pärast õpinguid Berklee muusikakolledžis Bostonis.
Desiree Mumm naistevahelisest konkureerimisest: olen vaeva näinud, et keegi ei tunneks mu puhul ohtu ega end halvasti
Sisulooja ja seriaalist „Armastus“ tuntud näitleja Desiree Mumm (24), kes on ka magistrant Tartu ülikoolis Euroopa õpingute erialal, tunneb end seksika ja võimsana, kui on naiselikult riietatud.
PILDID | Toomas Lunge tähistas ERMis südamliku kontsertlavastusega oma 60. sünnipäeva
Toomas Lunge 60. sünnipäeva puhul toodi Eesti Rahva Muuseumis lavale südamlik kontsertlavastus „Oma rahvaga mul meeldib olla koos“, milles tehti tagasivaade tema laval veedetud aastakümnetele. Kõlasid Toomase autoripalad ja lemmiklood ning kokku said erinevad muusikalised koosseisud, mis pole juba aastaid koos musitseerinud.
ÜLEVAADE | Kunstkuusk või jõulupuu metsast? Vaata, millise jõulukuuse on ära ehtinud Riina Põldroos, Merlyn Uusküla, Lauri Liiv ja teised staarid!
Staaride jõulupuud on ehitud. Neist igaühel on oma lugu - näiteks Robert Linna müttas koos lastega metsas sügavas lumes, et leida sobiv kuusk, aga Lauri Liiv lasi jõulupuu koju tuua kuusekulleril.
KROONIKA MÄRKAMISED | Jaak Joala lapselaps alustas uut karjääri, telemaja seinale jõudis Andres Kuuse käejälg
Jaak Joala lapselaps Carmen Joala on alustanud telekarjääri, näitleja Karl Robert Saaremäe väänas lavastuses õnnetult jala välja ning teleajakirjaniku Andres Kuuse käejälg riputati telemaja seinale. Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
Sõprade portree enne juubelit lahutusuudisega šokeerinud Toomas Hendrik Ilvesest: ta ei jää suhteid pikalt leinama
Järjekordse abielu lahutanud Toomas Hendrik Ilves tähistab täna 70. sünnipäeva. Eelmisel nädalal võttis sünnipäevaks mõeldud lugu ootamatu lahutusteate tõttu Ieva Ilvesest hoopis teise pöörde, kui alguses oli planeeritud...
Mihhail Kõlvart käis verd loovutamas: aitamine tekitab minus hea enesetunde
Jõulude aeg on heategude aeg. Tallinna Linnapea Mihhail Kõlvart (46) näitas eeskuju ja käis doonorina verd andmas.
Vabakutseline näitleja Kaisa Selde seikleb eksootilistes maailmanurkades: tagasi tulles lähen otse lennujaamast Kellerteatri lavale
Näitlejatar Kaisa Selde (36) põgenes talvekülma eest sooja - ta reisib kuu aega ringi eksootilistes maanurkades, oma seiklust alustas ta Balilt.
Näitleja Ellen Kilgas sai kapteniks: teekonna mõõtmine ja kaardile kandmine oli paras pähkel
Laulja ja näitleja Ellen Kilgas (35) tegi endale jõulukingi, oli juba ammu unistanud - ta alustas septembris väikelaevajuhi paberite tegemisega ja sai nüüd ametliku tunnistuse kätte.