Kroonika 29.12.23 1454 (52)
29.12.2023
In memoriam 2023. Ülevaade nendest, kelle eluküünal tänavu kustus
Vist seepärast tihti me tahame anda ja jagada seda, mis küpseb me puus, vist seepärast igatsust raske on kanda ja hardaks ning hellaks teeb mälestus. A. Alliksaar 2023. aasta viis meie seast...
ÜLEVAADE | Staaride beebirohke aasta: kes sai esimest korda lapsevanemaks, kellel sündisid kaksikud
Lõppeval jänese aastal said oma esimese lapse nii laulja Karl-Erik Taukar kui lauljatar Liis Lemsalu, suursaadik Hannes Hanso perre sündis viies laps ja endine haridusminister Mailis Reps rõõmustas kaksikute ilmaletuleku üle. Perelisa sündis paljudele teistelegi tuntud inimestele.
KROONIKA HOROSKOOP 29. DETSEMBER-4. JAANUAR | Ühe tähemärgi ellu langeb rahapatakas, teine on üleliia tormakas
Vähk seab esikohale perekonna, Lõvi peab oma lähiringkonna suhtes ettevaatlik olema ja inimesi pimesi mitte usaldama. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
2023. AASTA ÜLEVAADE | Avalikkust rabanud tülid ja lahkuminekud: millised skandaalid jäävad meelde lõppevast aastast?
Rohket kõneainet ja üllatust pakkuvaid skandaale, skandaalikesi ja lahkuminekuid jagus ka aastal 2023 – värvikaimad neist on teie ees.
ÜLEVAADE | Uued suhted ja kaunid pulmad: millised avaliku elu tegelased veetsid 2023. aasta kirglikul romantikalainel?
2023. aastat jäävad meenutama kaunid pulmad, üheskoos saime rõõmu tunda armastatud eestlaste peredesse sündinud lastest ja elasime kaasa glamuursetele seltskonnaüritustele. Elu oma kirevuses – ka tänavune aasta ei möödunud avalikkust raputavate skandaalide ja kurvastavate ärasaatmisteta.
Presidendi vastuvõtul kokkukukkumine pani Jüri Ratast elustiili korrigeerima: see oli tõsine näpuga vibutus ja ehmatus
Endine peaminister ja endine Keskerakonna esimees Jüri Ratas on tänavu tituleeritud aasta kaotajaks. Kehakaalu kaotas Jüri juba möödunud aastal. Head füüsilist vormi on ta hoidnud ja see on tubli võit. Oma elu suurimaks võiduks peab ta aga abikaasa Karinit.
KROONIKA MÄRKAMISED | Elisa Kolk tegi debüüdi saatejuhina, Anita Sibul tähistas sünnipäeva Bahamal
Kes asus juhtima taskuhäälingusaadet, kes tähistas sünnipäeva välismaal ning kes nautis tütrekesega talveilma? Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
FOTOD | Taas pildis! Laulja Ithaka Maria väisas ettevõtja Rain Väänaga MUBA kontserti
Tallinna Muusika- ja Balletikooli (MUBA) aastalõpukontserdil, mis ühtlasi oli austusavaldus Eesti jazz-muusika suurkujule Tõnu Naissoole, jäi muusikakorüfeede ning noorte talentide toetajate ja õpetajate seas silma ka siiani oma suhte ümber salapära säilitanud paar - laulja ja lauluõpetaja Ithaka Maria Harito (44) ja ettevõtja Rain Vääna (49).
Töö juba käib! Skulptor Tauno Kangro loob kunstnik Jüri Arrakust tema poja soovil büsti
Skulptor Tauno Kangro (57) on saanud vastutusrikka tellimuse meie seast lahkunud kunstniku Jüri Arraku pojalt Arno Arrakult (60). Samuti kunstnikuna tegutsev Arno Arrak tellis Kangrolt oma isa büsti.
Uued tuuled räppari elus! reket sukeldus parfümeeriaärisse ja hakkas tootma aroomiküünlaid
Tom-Olaf Urb (38), kes on tuntud räppar reketina, on mitmekülgne mees. Selgus, et ta on alustamas uut äri parfümeeria vallas. Tom-Olaf toodab aroomiküünlaid ning loomisel on ka lõhnaõli.
2023. AASTA ÜLEVAADE | Purunenud suhted ja uudispommid: millised ootamatud skandaalid erutasid lugejaid sel aastal?
Rohket kõneainet ja üllatust pakkuvaid skandaale, skandaalikesi ja lahkuminekuid jagus ka aastal 2023 – värvikaimad neist on teie ees.