Kroonika 05.01.24 1455 (1)
05.01.2024
KROONIKA HOROSKOOP 5.–11. JAANUAR | Üks tähemärk otsib lähedastelt raskel ajal toetust, teist ootavad ees tõsised jutuajamised
Neitsi saab enesekindlust juurde ning Lõvi liigub oma käitumisega liiga tormakalt edasi. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
INTERVJUU | Superstaarisaate Margareth Mürk avaldab, et elas vahepeal pikka aega välismaal
„Ma tahan elada kohe, kõike kogeda ja oma annet jagada!“ ütleb Margareth Mürk, kes saavutas saates „Eesti otsib superstaari“ teise koha, olles kõige noorem osaleja.
ÜLEVAADE | Sarjategijatest kultuuriministrini: spioonipõnevik „Reeturi“ uue hooaja esilinastus tõi tuntud näod kohale
Coca-Cola Plazas esilinastus läbi aegade kõige laialdasema rahvusvahelise eduga kodumaise seriaali „Reetur“ värske, kolmas hooaeg, mis on nähtav Elisa Huubi vahendusel. Elisa ja Eesti Telefilmi koostöös valminud spioonipõneviku varasemaid hooaegu on tänaseks näidatud juba kümnes riigis.
KROONIKA ARHIIVIST | Reisisaadete juht Roald Johannson: perega reisiksin Dubaisse
Täna tähistab armastatud teleajakirjanik Roald Johannson oma 45. sünnipäeva. Taasavaldame sel puhul tänavu jaanuaris ilmunud loo. Reisisaadete meister Roald Johannson on viimase viie aasta jooksul külastanud 35 riiki. Ta teeb tänukummarduse saatusele, et retked kummalistesse paikadesse on kõik lõppenud õnnelikult.
ÜLEVAADE | Spordirahvas pidas pidu: „Spordiaasta tähtede“ galal pärjati parimaid sportlasi ja kõlasid kaunid lood
Alexela kontserdimajas peetud galaõhtul „Spordiaasta tähed 2023“ pärjati aasta parimad sportlased ja tähistati ka Eesti Olümpiakomitee 100. aastapäeva.
Kosmeetik Ingrid Mänd oma uuest suhtest: mu kõrval on kaaslane, kes on kõige hoidvam ja toetavam
Kui räppar Andrus Elbingu ehk Beebilõusta endine elukaaslane ja tütre ema, kosmeetik ja sisulooja Ingrid Mänd (29) muutis oma mõtteviisi, muutus ta rahulikumaks ja tema elu hakkas paremini minema.
„Kui sealt katlast välja tulime, olime kõik sõbrad.“ Kursusevennad Jõekalda, Seeman ja Normann keeravad oma hingetrauma humoorikaks etenduseks
Kristjan Jõekalda loobus õhtujuhtimisest, sest ei talunud, et tellija maksab ta kinni ja ütleb, kui kõrgele ta laval nii-öelda hüppama peab. Üle aastakümnete taas koos Henrik Normanni ja Sepo Seemaniga astub ta aga nüüd meelsasti lavale, etenduses „Firmapidu“ – ühist šõud on kolmik üksteisele lubanud juba aastaid.
ÜLEVAADE | Millised on staaride uusaastasoovid alanud 2024. aastaks?
Paljud meist teevad uueks aastaks plaane ning annavad lubadusi loobuda halbadest harjumustest ja pöörduda tervislikuma elustiili juurde. Millised on armastatud kuulsuste lubadused ja plaanid uueks aastaks?
Juba peagi paps: näitleja Rednar Annuse elukaaslane ootab paari esiklast
Näitleja ja lavastaja Rednar Annus (53) ja tema elukaaslane Kadri Lukk (37) ootavad oma esiklast. Laps peaks ilmavalgust nägema jaanuarikuus.
President pandi kinolinale: Toomas Hendrik Ilvesest valminud portreefilm võeti eelvaatusel vastu tormilise aplausiga
Vahetult pärast oma 70. sünnipäeva kutsus president Toomas Hendrik Ilves enda sõbrad Sõpruse kinno, et ühiselt tähistada möödunud tähtpäeva Jaan Tootseni (48) dokumentaalfilmi vaatamisega. Portreefilmi Toomas Hendrikust mitteavalik eelvaatus võeti vastu tormilise heakskiiduga.
Uue saatjaga seltskonnas! Jumestuskunstnik Katrin Sangla väisas Estonias toimunud uusaastakontserti krutskeid täis mehega
Eesti Kontserdi ja Rémy Martini koostöös sündinud uusaastakontserdil Estonia kontserdisaalis jäi kaamerate ette tuntud jumestuskunstnik Katrin Sangla (52) käsikäes uue mehega. Teatavasti andis Sangla veidi enam kui aasta eest sotsiaalmeedias teada, et tema ja tuntud muusikavideote režissööri Hindrek Maasiku (52) ligi kolm aastakümmet kestnud abielu on purunenud.