Kroonika 12.01.24 1456 (2)
12.01.2024
KROONIKA HOROSKOOP 12.–18. JAANUAR | Ühel tähemärgil napib energiat, teine pakatab aga loomingulisusest
Lõvil tuleks sel nädalal ülekoormusest tingitud väsimusest taastuda - kõige parem nädal tõotab tulla aga Kaksikutel, kes töötavad loomingulises valdkonnas. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
ÜLEVAADE | 25 aastat Beckhameid. Kuidas suutis Victoria andestada Davidile tema arvukad petmised?
Eelmise sajandi lõpus ja selle sajandi alguses olid David ja Victoria Beckham ühed kõige kuulsamad inimesed maailmas. Hiljuti valminud Netflixi neljaosaline dokumentaalfilm „Beckham“ uurib David Beckhami karjääri ja küsib, kuidas meedia tähelepanu on mõjunud talle ja tema abikaasale inimestena, mitte kuulsustena.
Väsimatu peoloom Allan Roosileht oma elu pööraseimatest pidudest: tüdrukud olid ihualasti ja kutid keeled ripakil!
Legendaarne DJ Allan Roosileht on tuntud ka seltskonnalõvina, kes ekstravagantselt riietatuna möllab pea igal peol. Kuidas ta jaksab ja miks ta seda teeb?
Selgus, kellega koos Taavi Libe Aafrikasse lendas. „Tal ei ole seni olnud mahti Eestist kaugemale reisida“
Telereporter Taavi Libe (35) lendas Ghanasse koos salapärase kaaslase Mallega, kellega tutvus TV3 saadet tehes.
Eurovisionil Kiievis: Koit Toome ja Laura Põldvere esitasid „Veronat“ muu hulgas Ukrainast põgenenud Viktor Janukovõtši palees
Eestit 2017. aasta Eurovisionil esindanud laulu „Verona“ idee sündis Sven Lõhmusel ja Koit Toomel Itaalias seigeldes. Koit Toomega laulis „Verona“ duetiks Laura Põldvere, kellele oli see, nagu Koidulegi, juba teine kord suurel lauluvõistlusel üles astuda.
Teleprodutsendi Kaupo Karelsoni suur unistus täitub: 50. sünnipäev on piisavalt tähtis, et see teoks teha
Meelelahutussaadete nagu „Ma näen su häält“ ja „Eesti otsib superstaari“ tootja Kaupo Karelson (49) ehitab enda 50. sünnipäevaks Alexela Kontserdimaja revüüteatriks, et pakkuda vaid kolmel korral unustamatut galaõhtut „Kordumatu“.
Saatejuht Liis Lusmägi sattus Norras lumeuputusse: oma koduhoovis viskasime lund vanal kombel labidaga
TV3 saate „Stuudio“ juht, Star FMi raadiohääl ja koolitaja Liis Lusmägi (42) kolis möödunud aastal koos perega Norra lõunaosasse sadamalinna Sandefjordi, kus selle aasta alguses sadas maha rekordkogus, enam kui meetri jagu lund, nii et perel tuli oma kodumaja välja kaevata.
KROONIKA MÄRKAMISED | Näitleja Priit Loog avas ootamatu isikunäituse, Eesti Muusikaauhindade nominatsioone domineerib Alika
Milline naisartist on tänavustel Eesti Muusikaauhindadel enim nomineeritud ja millest sai inspiratsiooni näitleja Priit Loogi fotonäitus? Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
Peeter Võsa Vietnamis reisimise ohtudest: prostituut paneb revolvri kõhule, jääd rahast ilma, ja kui sind ellu jäetakse, on hästi
Telemeest Peeter Võsa saab tema esimeses reisisarjas näha seiklemas Vietnamis. Teletööst vabal ajal eelistab ta rahu ja vaikust ning veedab päevi maja ehitades.
FOTO | Tagasi seltskonnas! Toomas Sildmäe väisas kontserti Estonias uue daamiga
Ettevõtja ja kunagine majandusminister Toomas Sildmäe (64), kes veidi enam kui kuue aasta eest kolis lahku oma eksabikaasast Ülle Kaldveest, jäi Rémy Martini ja Eesti Kontserdi uusaastakontserdil Rahvusooper Estonias kaamerate ette uue saatjannaga.
48 Sanderit ühes filmis! Mart Sander ootab kinnitust Guinnessi rekordile: praegu on mul võlgu tunduvalt rohkem kui likviidsust
Mitmekülgse kunstniku Mart Sanderi veel linastumata film lööb juba laineid maailmas ja pürgib Guinnessi rekordile. Vaatamata edule välismaal pole Eesti riik Sanderi arvukaid projekte toetanud. Mardi sõnul võib põhjust otsida isiklikus vihavaenus.