Kroonika 19.01.24 1457 (3)
19.01.2024
Näitleja ja joogaõpetaja Marilyn Jurman pühendus teadusele: olen alati olnud vaimustatud sellest, kuidas inimene toimib
Tõeline ümberõpe! Laulja, näitleja, kirjanik ja joogaõpetaja Marilyn Jurman (38), kes sai möödunud aastal cum laude magistrikraadi psühholoogias Tallinna Ülikoolist, töötab nüüd sama kõrgkooli loodus- ja terviseteaduste instituudi nooremteadurina.
KROONIKA HOROSKOOP 19.–25. JAANUAR | Üks tähemärk peab langetama raskeid otsuseid, teine valutab südant perekonna pärast
Neitsi peab teiste säästmiseks hoogu maha võtma, Skorpionil soovitatakse probleemide lahendamisega mitte tormata. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
„Võitlesin mis ma võitlesin, lõpuks enam ei jaksanud.“ Ansambli Antsud laulja Aile Alveuse elu on olnud täis keerdkäike
Eesti Laulu konkursil poolfinaali pääsenud ansambli Antsud laulja Aile Alveus on kogenud koolikiusamist ja vaevelnud komplekside küüsis. Ta leidis enesekindluse ja sisemise rahu tänu muusikale ja postitantsule.
Staarid kuuma päikese all! Toomas Tõniste nautis Filipiinide massaažisalonge, Merlyn Uusküla ujus Tais delfiinidega
Kohvrite pakkimine on suur nauding, kui reis viib kaugesse eksootilisse riiki. Paljud kuulsused ongi kodumaa kõrgete lumehangede vahelt käinud ära, et seigelda Sri Lankal, Malaisias, Tais, Filipiinidel ja Kariibi mere saartel. Vahvamaid hetki päikesereisidelt meenutavad Toomas Tõniste, Ines Karu-Salo, Merlyn Uusküla, Rauno Märks ja Annely Adermann.
FOTOD | Vahur Kersna polnud suuroksjonil ainuke! Freddie Mercury isiklikke asju ostsid teisedki eestlased
„See oli tõeliselt tore üllatus,“ meenutab Vahur Kersna kirja, mille sai pärast „Ringvaate“ saates esinemist. Londonist Sotheby’s oksjonilt Freddie Mercury elutoa pärsia vaiba koju tarinud elupõline Queeni fänn küsis telesaates, et ehk juhtus Eestist veel keegi sealt midagi ostma. Pärast paarikuist vaikust võeti Kersnaga ühendust – selgus, et ostiski.
Kaks korda abielus olnud Kristjan Järvi kolmandat liitu sõlmima ei tõtta: oleme Hanna-Liisiga abielus iseendi teadvuses
Dirigent Kristjan Järvi leiab, et abielu on tal viiuldaja Hanna-Liis Nahkuriga juba sõlmitud – nende endi teadvuses. Kristjan avalikustab muuseas, kuidas piduderohke nooruspõlv teda muutis ja miks ta usub, et senine ilmakord on kokku varisemas.
Jan Uuspõld on minevik! Brigita Antoni südame on vallutanud tõeline härrasmees: soovime, et meie suhtest tuleks ilus, püsiv ja tõsine kooselu
Järgmisel nädalal 26aastaseks saav salongiomanik Brigita Anton annab pikas usutluses teada, et läinudsuvine armuromaan näitleja Jan Uuspõlluga on igaveseks läbi. Tema elus on uus mees, kellega ta plaanib tõsist tulevikku.
KROONIKA MÄRKAMISED | Investor Raivo Hein näitas suurt kaalukaotust, Liis Lemsalu oli kimpus inetute kõlakatega
Milline kodumaa staar oli kimpus inetute kõlakatega ja milline vorm oli tuntud ettevõtjal 14 aastat tagasi? Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!