Kroonika 26.01.24 1458 (4)
26.01.2024
Peagi 50-aastaseks saav Christian Bale: kuidas on näitlejal õnnestunud kogu oma karjääri vältel skandaalidest hoiduda?
Jaanuari lõpus 50. sünnipäeva tähistav Christian Bale oli teismeline, kui filmiguru Steven Spielberg ta avastas ja oma filmi kutsus. „Ameerika psühho“ maniakaalse peaosalisena sai Christian, kes on eraelus äkilise käitumisega, laiemalt tuntuks ja Batmani-triloogia tegi temast maailmastaari. Bale’i kapis seisab ka kuldne Oscar.
Aasta naisartistiks nomineeritud An-Marlen avameelselt oma raskest haigusest: teismeeas olin väga mässumeelne ja protestisin selle vastu
Eesti Muusikaauhindadel kahes kategoorias nomineeritud laulja An-Marlen on õppinud elama teda lapsepõlvest peale vaevanud diabeediga ja vägivaldsest suhtest saadud valusate mälestustega.
KROONIKA HOROSKOOP 26. JAANUAR - 1. VEEBRUAR | Kaalud peaksid hoiduma alkoholist, Veevalajad on täis enesekindlust
Miski varjutab Sõnnide õnne ning Amburit ootavad väga head ajad. Millised on järgmised seitse päeva sinu tähtkuju jaoks? Seda saad teada Kroonika horoskoobist.
„Armastusest“ tuntud Lisabet Loigu sai kätte tähtsa diplomi: omast arust olen üldse näitleja!
TV3 teleseriaalist „Armastus“ tuntud näitlejatar Lisabet Loigu (22) on andekas mitmel rindel. Hiljuti kaitses ta Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis oma lõputööd õenduses, mis hinnati „A“ vääriliseks ja neiul soovitati jätkata õpinguid magistrantuuris.
Eestisse pagenud Julia Aug on saanud üle Venemaa igatsusest: pole välistatud, et märtsis tuleb tema esietendusele Alla Pugatšova ise!
Ukraina sõja puhkedes Venemaalt Eestisse pagenud näitleja Julia Aug mängib Vene Teatri uues lavastuses „Iceberg“ naist, kes arvab, et ta on estraaditäht Alla Pugatšova. Juliat ja Allat ühendab sama saatus ja valu - mõlemad lahkusid Venemaalt, jättes kodu ja armastatud tütre.
Näitlejatar Amanda Hermiine Künnapas avameelselt enda välimusest: minu plaan on ette võtta muutus
Näitlejatar Amanda Hermiine Künnapas on enese suhtes väga kriitiline ja vaatab alati, mida saaks paremini teha, kuid ta oskab ka elu nautida.
Leslie Laasner võiks elada rantjee-elu, aga rabab jätkuvalt tööd teha: võtan endale ikka ülesandeid, sest muidu on mandumine jube kiire
Muusik, kunstnik, loovagentuuri omanik ja juht Leslie Laasner tegutseb vaid täistuuridel – teda käivitab muu seas kustumatu tõmme Alfa Romeo autode vastu. Garaažis on tal neid mitu, abikaasa aga jätkuvalt üks ja ainus Inga, kellega koos saab ta peagi tähistada juba kolmekümne esimese kooseluaasta täitumist.
KROONIKA MÄRKAMISED | Jõekalda naaseb legendaarse telesaatega, Alika proovis kätt uues ametis
Ka sel nädalal juhtus nii mõndagi Eesti meelelahutusmaastikul, mis võis kiires uudisvoodis esialgu kahe silma vahele jääda. Siin on tähtsaimad Kroonika märkamised viimastest päevadest!
FOTO | Mis neid seob? Grete Paia ilmus salapärase meessoost saatjaga seltskonda
Samsungi uue tipptelefoni Galaxy S24 seeria esitlus Tallinna kruiisiterminalis meelitas teiste külaliste seas kohale ka lauljatar Grete Paia (28) koos saatjaga. Varem on Grete liikunud ringi peamiselt üksi. Kes on see õnneseen, kes säras Grete kõrval?
Linnapea Urmas Klaas esimest korda avameelselt oma eraelust: tütre üks esimesi sõnu oli „Tartu“!
Suudlevate tudengite linnas Tartus on alati õhus nooruslikkust ja romantikat. Ka linnapea Urmas Klaasi elu on täitnud armastus. Ta on oma pika poissmehepõlve vahetanud õnneliku pereelu vastu. Koos abikaasa Marisega kasvatab ta pisitütar Idat - temast rääkides löövad isa silmad uhkusest ja rõõmust särama.