Kroonika 02.02.24 1459 (5)
02.02.2024
MINA JA KUULSUS | Kuidas õnnestus Anne Veskil kohtuda legendaarse Chris Normaniga?
„Chris Norman on muhe ja sõbralik mees,“ ütleb diiva Anne Veski, kes kohtus ansambli Smokie algkoosseisu lauljaga Moskvas.
KROONIKA HOROSKOOP 2.-8. VEEBRUAR | Kaalud peavad õppima teisi kuulama, Vähid peavad harjuma suure elumuutusega
Kalade tähtkuju esindajaid ootab ees turbulentne nädal, Lõvid muutuvad aga väga spirituaalseks. Milline tuleb nädal sinu tähemärgi jaoks, seda saad teada Kroonika värskest horoskoobist.
„Kes tappis Otto Mülleri?“ sarja täht Theodor Tabor ihkab näidelda: praegu vaatan igat rolli pilguga, kuidas mina seda teeksin
„Küll see nooruk on lummav! Ta on nii fotogeeniline! Kes see noormees on?“ kiideti-küsiti, kui ETV näitas sarja „Kes tappis Otto Mülleri?“. Tiitrites pisikeses kirjas jäi uustulnuka nimi Theodor Tabor märkamatuks, ent ekraanil paistis ta vägagi silma.
Jalgpalliülekande ajal telekanaleid vahetades saabus armastus: „Impulsi“ saatejuht Uljana Kuzmina kohtus mehega just tänu teletööle
Uljana Kuzmina, kes juhib koos Anna Pihliga ETV saadet „Impulss“, tundis ekraanile astudes tohutut hirmu oma aktsendi pärast. Samas tõi televisioon Uljana ellu eestlasest kallima, endise tippjuhi, kes otsis ta üles, kui oli ekraani vahendusel Uljanasse ülepeakaela armunud.
Eesti 30 aastat Eurovisionil | Elina Nechayeva hiigelseelik on kadunud: see oli mul ilusti kapis, kuni laenutasin selle Eurovisioni-kostüümide näitusele
Lauljanna Elina Nechayeva meenutab õudushetke Eurovisioni poolfinaalist Lissabonis, kui ta unustas kõrvaklapid kõrva panna ja tumba, millel ta seisis, kõikus kõvasti: „Mu süda pidi Antarktikasse vajuma!“
ÜLEVAADE | Presidendipaarist kultuuritegelasteni välja! Tartu2024 avamine tõi vaimupealinna kohale tuntud näod
Tartu kuulutamist 2024. aasta Euroopa kultuuripealinnaks tähistati suurejoonelise kontsertetendusega Emajõe kaldal ja rikkaliku kultuuriprogrammiga terves linnas.
„Kättemaksukontor“ kääris üle ääre. Miks lahkusid vaatajate lemmikud Kadri Rämmeld ja Elina Reinold tegelikult seriaalist?
Menusarjas „Kättemaksukontor“ on tüli saatel toimunud verevahetus. Väidetavalt lahkus sarjast üks peaosalisi, seal algusest peale mänginud Kadri Rämmeld, kuna tal tekkisid produtsent Raivo Suvistega erimeelsused raha pärast.
KROONIKA MÄRKAMISED | Uus paar või lihtsalt sõbrad? Epp Kärsin poodles tuntud mehega
Milline oli nädal kodumaiste Kroonika staarikeste jaoks? Hoia end kursis Kroonika märkamiste kaudu.