Kroonika 09.02.24 1460 (6)
09.02.2024
KROONIKA HOROSKOOP 9.-15. VEEBRUAR | Üks tähemärk otsib keerukatele küsimustele vastuseid, teise elu võtab müstilisi pöördeid
Sõnni ebaõnn pöördub ja Skorpion ajab jätkuvalt taga muutust igapäevategemistes. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
Galaõhtu pilgupüüdjad: „Poiss kui ponks, suu kui nööpauk, silmad kui rosinad“
Moeekspert Urmas Väljaots hindab Eesti Muusikaauhindade galal käinud tuntud inimeste silmapaistvaid kostüümivalikuid.
Pöörasest popstaarist ontlikuks pereisaks. Mis pani Robbie Williamsit elus kannapööret tegema?
„Segu viinast, kokaiinist ja kõigest muust, mis olin endale sisse ajanud, oksendasin välja musta värvi sapiga,“ räägib peagi 50aastaseks saav muusik Robbie Williams tagantjärele avameelselt antud intervjuus väljaandele The Sun. Jälle kord oli ta jõudnud finišisse. Kui toibus, lõi eelmisele karmile kogemusele käega ja põrutas uuesti.
Karmel Killandi meenutas karjääri tipphetki: selliste maailmakuulsuste sekka ei ole rohkem võimalik sattuda!
Teleajakirjanik Karmel Killandi ütleb, et kohtudes Placido Domingo, Montserrat Caballe’, Bryan Adamsi ja Björn Ulvaeusega on ta märganud nende omavahelist sarnasust - kõik maailmatähed on pühendunud jäägitult oma erialale.
ÜLEVAADE | Kaunid paarid ja kihvtid kostüümid: muusikamaailma koorekiht tähistas uhkel galal aasta parimate artistide võite
Unibet Arenal peetud suurejoonelisel Eesti Muusikaauhindade galal oli kohal nii muusikamaailma koorekiht kui ka kuulsusi teistelt elualadelt.
ÜLEVAADE | Säravad staarid koos! Kino Kosmose juubelit tähistati Mart Sanderi filmi esilinastusega
Mart Sanderi uue filmi „Dr. Sanderi uneteraapia“ esilinastuse puhul avati üheks õhtuks kino Kosmos. Ühtlasi pidasid kokkutulnud legendaarse kino 60. sünnipäeva.
Sünnipäevalaps Elmo Nüganen 34 aastat kestnud suhtest Anne Reemanniga: Anne on olnud kannatlikum ja pingutavam pool
Vabakutselise staatus on Elmo Nüganeni rutiinist ärkvele raputanud ja tema enda arvates pensionieeliku kohta ta isegi ootamatult käivitanud. Indu aktiivsemaks eluks on lavastaja ja näitleja ammutanud talisuplusest, tantsutrupiga ühinemisest ja koos abikaasa Anne Reemanniga vanavanemateks olemisest.
KROONIKA MÄRKAMISED | Koit Toome kirub liikluspiiranguid ja hinnatud muusikud saavad presidendilt teenetemärgi
Milline oli nädal kodumaiste Kroonika staarikeste jaoks? Hoia end toimunuga kursis märkamiste kaudu!
FOTOD LÄBI AEGADE | Väikesest purjetamisfännist sai laulev näitleja: Jüri Lumiste tõmbab oma elult eesriide
Vanemuise teatri laulev näitleja Jüri Lumiste tõmbab oma elult eesriide - meenutab lugusid nooruspõlvest ja teatrielust ning näitab seni avaldamata fotosid.