Kroonika 16.02.24 1461 (7)
16.02.2024
KROONIKA HOROSKOOP 16.–22. VEEBRUAR | Üks tähemärk tahaks kõik pooleli jätta ja ära põgeneda, teine peab suheldes võimalikult tähelepanelik olema
Skorpionide tähtkuju esindajaid ootab üsna tempokas nädal, Amburitel tuleb aeg maha võtta. Milline tuleb nädal sinu tähemärgi jaoks, seda saad teada Kroonika värskest horoskoobist.
Erootilise romaani kirjutanud Margus Vaher: tundetuid võrgutajaid sünnitab armastuses haiget saamine või pettumine
„Mis muu saaks tugevamini mõjutada kroonilise võrgutaja kujunemist kui armastuses haiget saamine,“ ütleb meelelahutaja Margus Vaher, kes jaanuaris tähistas oma 40. sünnipäeva erootilise romaani „Võrgutaja“ väljaandmisega.
KROONIKA ENNUSTUSTABEL | Milline Eesti Laulu finaali võistluslugu sai toimetuse lemmikuks?
Sel laupäeval toimub Eesti muusikaelu aasta tähtsündmus Eesti Laul 2024. Tänavuse euroloo valimisel saavad kaasa rääkida nii televaatajad kui ka rahvusvaheline žürii. Kroonika toimetus järgib traditsiooni ja koostas taas ka oma paremusjärjestuse. Kes sõidaks Malmösse, kui otsustajateks oleksid Kroonika ajakirjanikud?
Marilyn Jurman: kahju, et teatud iseloomuomadused, mis on aktsepteeritavad mehel, ei ole aktsepteeritavad naisel
Laulja, näitleja, kirjanik ja joogaõpetaja Marilyn Jurman on alati olnud ülevoolav suhtleja. Ta ei ole ise end alla surunud ega ole lubanud seda teha ka teistel.
Soome tipprokkari Ville Valo elukaaslane on Lõuna-Eesti juurtega: mul pole veel olnud võimalust külastada Võrumaad, kuid olen selle kontseptsiooniga tuttav
„Minu teadmised Eestist on piiratud,“ tõdeb maailmas ülieduka rokkarikarjääri teinud soomlane Ville Valo eksklusiivintervjuus Kroonikale. Peagi Maarjamaad külastavat Valot seob Eestiga siiski palju - kõigepealt tema Võrumaa juurtega modellist elukaaslane, kellest mees muidu eriti meedias ei räägi. Nüüd aga avab ta kaarte oma muusikaprojektidest, eraelust ja mõtetest.
Endiselt tühistatud? Tõnis Mägi: olen Elva aukodanik, kuid 75 aasta juubeli puhul ei õnnitlenud mind linna poolt keegi
Muusik Tõnis Mägi elus on olnud igasuguseid aegu. Koroona-aastatel pöörasid paljud talle selja. „Ainuke võimalus oli käega lüüa ja laule kirjutada, mida ma ka tegin,“ sõnab Tõnis. Oma tunded paneb ta muusikasse. Muusika pakub talle tröösti ja rõõmu.
ÜLEVAADE | Mida arvavad kiiruspiirangutest tuntud autofanatid? Jaanus Rahumägi: küsimus on väikese kildkonna fetišis
Tallinna linnavalitsuse poolt välja hüütud otsus, et pealinna tänavatel vähendatakse autode piirkiirust, on tekitanud vastakaid reaktsioone, ka tuntud inimestelt. Näiteks Koit Toome vandus otsuse maa põhja, kuid on ka neid, kes kiiruse vähendamist kahe käega toetavad.
FOTO | Uus paar? Alar Kotkas ilmus muusikaauhindade galale võluva blondiiniga
Hitimeister, ansamblist 2 Quick Start tuntud Alar Kotkas (64) ilmus Eesti Muusikaauhindade peole koos kauni blondiiniga. Fotoseina ääres paraadfotot paar ei teinud, vaid suundus kohe lava ette lauda, mis oli muusikutele broneeritud.
FOTO | Õnnesoovid! Mart Luik sai vanaisaks
Tuntud telejuht, ERRi juhatuse liige Mart Luik (53) tähistab oma elus uut rolli - ta tõusis vanaisa staatusesse. Mardi noorema tütre Irise ja elukaaslase Villemi perre sündis 28. jaanuaril väike Ingmar.