Kroonika 23.02.24 1462 (8)
23.02.2024
MINA JA KUULSUS | „Hollywoodi näitleja kõrval seistes tajusin, et oleme ju samaväärsed!“ Tiina Mälberg avalikustab, kuidas ta kohtus tuntud filmistaariga
Rakvere Teatri näitleja Tiina Mälberg kohtus New Yorgis Tribeca filmifestivali lõputseremoonial USA näitlejanna Judy Greeriga, kellele jättis sügava mulje mängufilm „Ema“, mille peaosalist Tiina kehastas.
KROONIKA HOROSKOOP 23.–29. VEEBRUAR | Üks tähemärk võitleb terviseprobleemidega, teine võiks planeerida puhkust
Lõvi peaks pereliikmetega suheldes hoolikalt sõnu valima ja Kaljukits vajab tempoka ajaperioodi lõpuks endale aega. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
Piret Järvis-Milderi pere sattus Marokos kentsakasse olukorda: magamisasemeks oli tõesti vaid vaip liiva peal
Piret Järvis-Milder ja Egert Milder on armastatud artistid, ent nii palju ja südamlikku tagasisidet, kui tõi nende Tai reisisari, ei olnud nad muusikutena kunagi saanud. Seega pakkisid nad taas kohvrid ja rändasid koos kolmeaastase Milli ja kuuekuuse Maxiga Marokosse.
Triin Lellep Donald Trumpi häärberi külastamisest: nägime ära isiklikud ruumid
Modell, näitleja ja ärinaine Eha Urbsalu ja laulja Triin Lellep veetsid glamuurse õhtu uuesti USA presidendiks kandideeriva Donald Trumpi Florida kodus. Triin kirjeldab külaskäiku Trumpi häärberisse.
Lugu, mis läks publikule hinge! Peeter Rebase geifilm „Tulilind“ tegi Jaapanis tähelennu
Varem meelelahutusärimehena tuntud, kuid aastate eest filmide tegemisele keskendunud Peeter Rebase (50) mängufilm „Tulilind“, mille keskmes on sõjaväelaste armulugu Nõukogude Liidu poolt okupeeritud Eestis, jõudis Jaapanis 50 kino ekraanile ning saavutas sealses indie-filmide edetabelis neljanda koha.
EKSKLUSIIVSED FOTOD | Maria Terras Hendrikuga abiellumisest: me mõlemad usume, et tegime elu diili
Riigikogu liige Hendrik Johannes Terras ja tema armastatu Maria Pihlak ütlesid teineteisele jah-sõna südamlikul laulatusel Tallinnas Rootsi-Mihkli kirikus ning pidasid koos lähedaste ja sõpradega vahva pulmapeo PROTO avastustehases.
Gaute Kivistik ja Margo Mitt enda sõprusest: oleme teineteise peale hullusti vihastanud
Näitleja Margo Mitt ja meelelahutaja Gaute Kivistik on sõprust pidanud üle kolmekümne aasta. Sinna on mahtunud seiklusi, plahvatuslikke tülisid, sügavat vaikust ja mõnusat koos mökutamist.
Legendaarne Ivo Linna esineb seni, kuni jaksu ja tervist on: usun, et taban selle aja ära, kui pean lavalt lahkuma
Oma laulude ja muheda moega aastakümneid rahvast ja publikut ühendanud Ivo Linna soovitab ühiskonnas üha enam võimust võtva kirumise ja konfliktide tekitamise asemel õppida pigem laisklema – iga asja peale ei ole vaja tõmmelda ega närve raisata.
KROONIKA MÄRKAMISED | Taavi Libe kohtus Aafrikas tähtsa kuningaga, Rolf Roosalu omandas uue ameti
Tuntud saatejuhil Taavi Libel õnnestus Ghana kuningat külastada ning Rolf Roosalu tegi läbi silmiavava teekonna uue kutse omandamiseks. Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
„Olen tubli, kui distantsi läbin, ja midagi ei juhtu ka, kui katkestan.“ Grete Lõbu valmistub pikaks Rootsi suusamaratoniks
„Ringvaate“ saatejuht Grete Lõbu (46) osales läinud nädala pühapäeval edukalt Tartu maratonil ja valmistub juba uueks väljakutseks – kuulsaks Vasaloppeti suusamaratoniks.