Kroonika 08.03.24 1464 (10)
08.03.2024
Tallinnasse saabuv Michael Jacksoni teisik: ma pole teinud ühtegi iluoperatsiooni - meie sarnasus on loomulik!
Popikuningas Michael Jacksoni maailmakuulus lavateisik, hispaanlane Sergio Cortes väidab, et nende sarnasus on loomulik ja ta pole ühtegi ilulõikust teinud.
KROONIKA HOROSKOOP 8.–14. MÄRTS | Üks tähemärk peab olema tähelepanelik rahaliste kulutuste osas, teine treenib oma kannatlikkust
Kalad peavad arvestama võimalusega, et praegu tehtud plaanid võivad ootamatult luhtuda ning Vähki närib tervisemure. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
Tugev käepigistus Terminaatoriga! Jüri Ratasele jättis Arnold Schwarzeneggeriga kohtumine kustumatu mulje
Rahvasaadik Jüri Ratas on oma pika poliitikukarjääri jooksul surunud kätt paljudel mõjukatel inimestel. Kohtumine Hollywoodi tähe Arnold Schwarzeneggeriga aga jättis talle kustumatu mulje.
Kaupo Karelson 50 | „Luua midagi, mida varem ei ole olnud – see käivitab mind.“ Hinnatud teleprodutsent tähistab suurt juubelit revüüteatri avamisega
Kaupo Karelsonis ühendatud teadlase tarkus ja ärigeeniuse jõud on jõudnud uude faasi – Eesti meelelahutuse üks mootoreid avab oma esimese juubeli puhul revüüteatri.
Vilja Toomast elas üle südame seiskumise ja läbis operatsiooni: järgmine kord võinukski minna juba väga halvasti…
„Olin mitu sekundit teadvuseta, tekkis täielik asüstoolia, süda ei löönud,“ meenutab Vilja Toomast. Hiljuti südame seiskumise ja operatsiooni üle elanud poliitik usub, et üks põhjuseid, mis selleni viis, oli hirm abikaasa Taimo Toomasti elu pärast – endine ooperilaulja läbis peaaegu kahe aasta eest raske kopsude siirdamise operatsiooni.
Tulest ja veest läbi käinud Luisa Rõivas: see, mida teised tahavad minu elust mõelda või kirjutada, on nende maailm
Elukogemus on riigikogu liikmele ja lauljale Luisa Rõivasele õpetanud, et tugeva tahtejõuga on kõik saavutatav ja kunagi ei tohi alla anda. Tema tagala on perekond.
Töö ja hobi koos! Endine telesaatejuht ja tuntud pulmaisa Tõnis Milling läks põnevat eriala õppima
Elukestev õpe! Rändurist omaaegne telesaatejuht ja tuntud pulmaisa Tõnis Milling (48) läks uuesti õppima, et omandada matkajuhi eriala.