Kroonika 15.03.24 1465 (11)
15.03.2024
KROONIKA HOROSKOOP 15.–21. MÄRTS | Neitsid peaksid ülemustega tõsise vestluse pidama, Lõvidel on võimalus millegi suurega hakkama saada
Tähed annavad Jäärale märku, et on aeg oma ellu rohkem ilu ja värvi tuua. Ka Amburit ootab ees väga loominguline ja kirglik nädal. Mida ennustab Kroonika horoskoop aga sinu tähemärgile? Saa teada!
Kahekordne Oscari-võitja Emma Stone toetub rasketel aegadele oma lähedastele: see aitab
Emma Stone’i silmis helkisid rõõmupisarad, kui ta Oscari galal parima naisnäitleja kuldmehikese vastu võttis. Seekord tõi Emmale tunnustuse Bella Baxteri roll filmis „Vaesekesed“. Eelmise Oscari teenis ta välja algaja näitlejanna Mia kehastamise eest filmis „La La Land“.
Elu sai Tallinnast uue tõuke! Peagi isaks saav Victor Crone: tänu Eestile läks kogu minu karjäär ülesmäge
„Tunnistan, et olin väga närvis. See oli erakordne kogemus: minu hing oli justkui kehast väljunud ja vaatasin ennast kõrvalt,“ meenutab laulja Victor Crone esinemist Eurovisionil.
Mängufilmi „Elu ja armastus“ täht Loviise Kapper jäi näitlejaametile truuks: õnneks tekkis minu ellu kaaslane, kellel läks väga hästi
Kodumaises mängufilmis „Elu ja armastus“ Lonni rollis üles astunud Loviise Kapper tunnustab oma armastatut, sest paljuski tänu talle on Loviise läbi raskuste alanud näitlejaametile truuks jäänud.
ÜLEVAADE | „Taavi rokib!“ Mida arvavad Rõivase skandaalist teised peolembelised poliitikud ja mehe kolleegid?
Endine peaminister ja ettevõtja Taavi Rõivas, kes eelmisel laupäeval tõsteti maha Helsingist Tokyosse suunduvalt lennult stjuuardessiga tekkinud konflikti ja väidetavalt ebaviisaka suhtlemismaneeri tõttu, on varemgi skandaale põhjustanud.
KROONIKA MÄRKAMISED | Lenna Kuurmaa suurprojekt jõudis finišisse: kas päriselt ongi nüüd see majakene valmis?
5MIINUSE ninamees Estoni Kohver abiellus: sa tunned selle ära, asi voolab paika
Tähelepanelikud fännid on märganud, et juba mõnda aega särab menubändi 5MIINUST liikme Estoni Kohveri, pärisnimega Kristjan Jakobsoni (35) sõrmes abielusõrmus. Muusik kinnitas esimest korda ka Kroonika uues podcast’is ’’Tähetund’’, et ta on tõepoolest abiellunud.
FOTO | Nunnumeeter põhjas! Evelyn Sepp sai uue pereliikme
Poliitik Evelyn Sepa (51) pere on uue liikme võrra rikkam – talle pakub mängulusti neljakuune foksterjerikutsikas Billy.
VÕRDLE | Kaksikud võimaldasid sarja jätkata. Kas mäletad, kuidas on Tuuli ja Arbo pojad aastate jooksul muutunud?
Tõsielusari „Meie aasta Indoneesias“ teleprodutsent Tuuli Roosma (48) ja dokumentalist Arbo Tammiksaare (52) elust on harukordselt hästi vastu võetud - sarja avaosa vaatas ligi 150 000 inimest.