Kroonika 22.03.24 1466 (12)
22.03.2024
KROONIKA HOROSKOOP 22.–28. MÄRTS | Ühe tähemärgi elus on totaalne kaos, teine peab oma tervist jälgima
Vähki ootavad ees pinged tööl või kodus ning Veevalajal on käeulatuses kauaaegse unistuse täitumine. Mida ennustab Kroonika horoskoop aga Sinu tähemärgile? Saa teada!
JAAN TÄTTE 60 | Muusik avab oma tausta: oli pahasti, kui abielludes olid juba lapsed olemas. Pidin käima isadust tuvastamas
Armastatud muusik, näitleja, näitekirjanik ja lavastaja Jaan Tätte saab märtsi lõpus 60aastaseks. Sel puhul avab ta perealbumi ja räägib oma kireva elu meeldejäävatest hetkedest.
Hedvig Hanson on üksiolemisega ülimalt rahul: imetlen neid väheseid, kes oskavad luua pikaaegset harmoonilist suhet
Džässlaulja ja laululooja Hedvig Hanson on pärast lahkuminekut juba kuus aastat eelistanud üksiolemist paarisuhtele. Talle on üksindus valik, mitte sundus. Hedvig on leidnud lisaks muusikale ja kirjutamisele uue kutsumuse häälejooga juhendajana.
Jaagup Tuisu uskumatu aasta: lahkuminek, bakalaureus ja esimene oma kodu!
Laulja Jaagup Tuisk läks lahku oma kallimast, modellist ja meigikunstikust Liis Rehemaast, aga tema elus on ka rõõmustavaid pöördeid. Jaagup lõpetas ülikooli, ostis korteri ja valmistub esimeseks soolokontserdiks.
FOTO | Tambet Tuisk veetis kallimaga mõnusa õhtu Kaupo Karelsoni juubelipeol
Näitleja Tambet Tuisk (47) ja tema elukaaslane, tantsija ja koreograaf Arolin Raudva (33) nautisid revüüetendust-õhtusööki, mille teleprodutsent Kaupo Karelson korraldas oma 50. sünnipäeva puhul sõpradele Alexela kontserdisaalis.
Süda taas vaba! Brigita Anton läks salapärasest kaaslasest lahku: kõik oli tore, aga natuke keeruline juba eos
Pärast Jan Uuspõllu (50) ja Brigita Antoni (26) üürikeseks jäänud suhet teatas Brigita jaanuaris Kroonikale, et Jan on minevik ja tema südame on võitnud uus mees, kellega plaanib ühist tulevikku. Nende armuõnn aga kestma ei jäänud.
„Eluga Hispaaniasse“ perekond: panime Kopli maja müüki 500 000 euroga. Me ei eeldanud, et müüme selle maha seitsme päevaga
Ettevõtjad Veronika Vallimäe ja Harri Tiidus loobusid poolteist aastat tagasi oma kodust ja äridest Eestis ning kolisid koos poegadega Hispaania päikeserannikule, kus avasid rõivaäri.
KROONIKA MÄRKAMISED | Jaagup Kreem põrutas päikese alla, Jaanus Rahumägi kehastus AC/DC kontserdil kaitseohvitseriks
Jaagup Kreem naudib viis pluss puhkus soojal maal, Jaanus Rahumägi pidutses tütrega AC/DC kontserdil ja Sander Rebane vallutab Hispaaniat jalgrattal vändates. Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
Südamlik kingitus sünnipäevaks! Nele-Liis Vaiksoo sai kingiks sõprade üllatusesinemise
Laulja Nele-Liis Vaiksoo 40. sünnipäeva tähistamisel Maarjamäe lossis kinkisid sõbrad talle üllatusesinemise.