Kroonika 28.03.24 1467 (13)
28.03.2024
KROONIKA HOROSKOOP 29. MÄRTS–4. APRILL | Kaljukits võiks kallimale ilusasti öelda, Lõvi peaks varuma kannatust
Kaladel läheb abi vaja planeerimisel ning Kaksik peaks hakkama oma uusaastalubadusi täitma. Mida ennustab Kroonika horoskoop aga Sinu tähemärgile? Saa teada!
John Travolta traagiliste õnnetuste karikas: näitleja saatust saadavad halastamatud löögid
Hiilgav edu, aga ka ebaõnnestumised, suur armastus ja valusad kaotused. Nii võib öelda Hollywoodi staari John Travolta elu kohta.
ÜLEVAADE | Näitlemine on ohtlik amet! Lichtfeldt viidi lavalt haiglasse, Palmiste sattus uppumisohtu
Pealtnäha glamuurne ja mänguline näitlejatöö nõuab teinekord ohvreid. Kuna märts on teatrikuu ja 27. märtsil tähistati rahvusvahelist teatripäeva, palusime näitlejatel meenutada nende kõige valusamaid ja ilusamaid hetki oma lavaelust.
ALASTI TÕDE | Sandra Ashilevi: kes ütles, et draamadega suhe ei või olla õnnelik?
Laulja ja näitlejanna Sandra Ashilevi elus on olnud aegu, kus ta ei salli mitte ühtegi osa endast, ja ka selliseid, kus armastab end täielikult.
Andres Puusepa beebi andis isale pärast tähtsat verstaposti hingamisruumi
Raadiohääl ja telenägu Andres Puusepp (36) teatas eelmisel reedel rõõmsast sündmusest: tema ja ta elukaaslase Sandra Siimussaare (28) perre sündis beebi.
Linnas kasvanud Maris Järval on avalikkusele avaldamata pool: olen paadininas maganud ning lestadega loksunud küll ja veelgi
„Ma tõesti kaifin kodus ajaveetmist,“ ütleb Maris Järva, üks raadio Sky Plusi hommikuprogrammi juhtidest. Marisel on äärmiselt suur tutvusringkond, kuid ta laseb vähesed endale lähedale.
Otsustas hetkega teha kannapöörde! Lauri Laubre: mul oli ainult üks mõte – kuidas Tallinnas otsad kokku tõmmata
„Tallinna elu lihtsalt tappis tervist – pinge oli meeletu, stress taevani,“ sõnab Otepää kanti kolinud kontserdikorraldaja Lauri Laubre. Peagi suurejoonelise kontserdiga albumit „Northodoxian“ esitlev Laubre elab enda sõnul siiski ka maainimesena kiiret elu.
Parajalt kange iseloomuga Nele-Liis Vaiksoo: kui elus on midagi rasket, vea ennast välja!
„Kurta ei ole millegi üle – on aeg lihtsalt nautida,“ ütleb oma elu kohta muusikalide kuninganna Nele-Liis Vaiksoo, kes hiljuti tähistas 40. sünnipäeva uhke peoga Maarjamäe lossis.
KROONIKA MÄRKAMISED | Ula peal Sandra Sillamaa ja miljonäride pulma-aastapäev