Kroonika 05.04.24 1468 (14)
05.04.2024
KROONIKA HOROSKOOP 5.–11. APRILL | Üks tähemärk lahendab probleeme, teist ootavad ees üllatused
Sõnn alustab uute väljakutsetega ja Amburi kodus toimuvad muutused. Mida ennustab Kroonika horoskoop aga Sinu tähemärgile? Saa teada!
ÜLEVAADE | Telekuningas Raivo Suviste uhke juubelipidu: õhtu teemaks oli James Bond ning lava täitsid tuntud lauljatarid
Märgiliste Eest telesarjade „Õnne 13“, „M-Klubi“, „Tuulepealne maa“, „Kättemaksukontor“ ja „Ohtlik lend“ ning telešõu „Tantsud tähtedega“ tegija, produtsent Raivo Suviste tähistas Kakumäe sadamarestoranis Puri 70. sünnipäeva. Hoogsa tralli peaesineja oli Rootsi lauljatar Sahlene.
50. juubelit tähistanud Velvo Väli tunneb end vabalt: võtan kahest abielust kaasa neli toredat last
„Loodan, et oma 50. eluaastaks, kui juuksed hallid, olen võtnud kaasa tarkust, et tehtud vigu enam mitte korrata,“ ütleb Rakvere teatri juht ja näitleja Velvo Väli. Samas ei sea ta enesepiiranguid, mis paljudel vanusega kaasnema kipuvad.
ÜLEVAADE | Maalähedane multimiljonär: filmistaar Russell Crowe peidab end Austraalia farmis!
Russell Crowe kehastab Hollywoodi filmides vägevaid karaktereid, teenib selle eest miljoneid ja naudib tähelepanu punase vaiba üritustel, kuid tõeliselt mehiselt ja mõnusalt tunneb ta end oma Austraalia farmis rassides.
ÜLEVAADE | Valdis on tagasi! Legendaarse „Tulnuka“ esilinastus tõi kokku uued ja tuttavad kangelased
Coca-Cola Plazas esilinastus kolmes saalis korraga komöödia „Tulnukas 2 ehk Valdise tagasitulek 17 osas“, milles peaosalist kehastab Märt Avandi. 18 aastat pärast lühifilmi „Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas“ võidukäiku on režissöör Rasmus Merivoo grotesksed tegelased värvikaid kihte juurde saanud ja tulemuseks on erakordselt armutu ühiskonnakriitika.
ÜLEVAADE | Korduvalt igavest truudust vandumas: tuntud inimesed, kes lahutavad ja abielluvad üha uuesti!
Abiellutakse lootuses, et see juhtub vaid kord elus selle ainsa ja õige inimesega. Õnne ei saa aga kellelegi keelata ja abielluda võib korduvalt. Mihkel Raud on kirjutanud oma kolumnis, et üks lõbusamaid ja täpsemaid tiitleid, mille keegi anonüümne eestlane talle kunagi kinkis, on „sariabielluja“. Siinkohal avaldame ülevaate tuntud inimestest, kes on abielus kolmandat ja enamgi korda.
KROONIKA MÄRKAMISED | Siim Pohlaku perre sünnib neljas laps, perekond Viinalassid puhkasid palmide all
Kes käis terve perega Aasias puhkamas? Milline Eesti staar teatas abielu lahutamisest? Hoia end toimunuga kursis Kroonika märkamiste kaudu!
ARMSAD FOTOD | Tõeliselt rahvusvaheline nimi! Endine balletitäht Toomas Edur sai kolmanda lapse
Endine rahvusvaheline balletitäht ja koreograaf Toomas Edur (55) harjutab taas beebiga ümberkäimist – Toomase ja tema elukaaslaslase Alena Shkatula (39) peres nägi teisipäeval ilmavalgust poisslaps. Põnnile on juba nimigi olemas, tõeliselt rahvusvaheline Christopher Thomas!
Mihkel Mutist sai vastutahtsi tuumaenergia propageerija kampaanianägu: ma ei ole selle eest võitleja
Tuumaenergia propageerija Fermi Energia kasutas elava kirjandusklassiku Mihkel Muti (71) aastate eest ajalehes Postimees kirjutatud arvamusloo tsitaati sotsiaalmeedia teavituskampaanias kirjanikult nõusolekut küsimata.
FOTO | Taas teineteist leidnud? Jan Uuspõld kutsus ekskallima õhtusöögile
Väidetavalt on taas teineteise leidnud mullusuvine armupaar, näitleja Jan Uuspõld (50) ja ilusalongi omanik Brigita Anton (26), kes enda sõnul läksid lahku juba sügiseks. Eelmisel nädalavahetusel einetasid nad koos sõprade Elisa Kolgi ja Indrek Rahumaaga Tallinna vanalinna restoranis La Cucina di Orm Oja.
Liis Lemsalu kuulujuttudest, emaks olemisest ja sellest, miks ta skandaali üldse sattus: saan nüüd öösel rahulikult magada!
Lauljatar Liis Lemsalul on olnud pöördelised ajad, kuid kevade tulek on ta taas õide löönud. Oma värskes säras pakub ta kuulajatele uut loomingut, mis on heliliselt kui kerge briis. Igapäevaselt kuulub Liisi jäägitu tähelepanu neljakuusele pojale, kelle heaolu seab ta alati esikohale.
ÜLEVAADE | Imeline valgusmäng ja head sõbrad koos: Lauri Laubre esitles võimsa valgušõu saatel oma muusikaalbumit
Kontserdikorraldaja Lauri Laubre, kes on omal ajal tegutsenud ka muusikuna, astus üle aastakümnete taas lavale, et esitleda Kultuurikatlas oma albumit „Northodoxian“, ainulaadset segu liturgiamuusikast ja progerokist. Muusikat saatis audiovisuaalne lavastus „Tulemine“, mille pani kokku Ain Mäeots.