Kroonika 12.04.24 1469 (15)
12.04.2024
KROONIKA HOROSKOOP 12.–18. APRILL | Ambureid ootavad ees beebiuudised, Vähid muutuvad eriti rahamaiaks
Uuel nädalal langetab Kaksik mingisuguse otsuse, mis jääb ta elu veel pikkadeks aastateks mõjutama. Kui möödunud nädalal pidi Veevalaja kogu juhtimise enda kätte võtma, siis nüüd on neil võimalus muretsemine teiste hoolde jätta. Milline võib tulla järgmine nädal Sinu tähemärgi jaoks? Seda saad teada Kroonika horoskoobist.
Mallukas võtab paljaks nii ihu kui hinge: olen käinud rasvaimus, lõualoti imus, rindade suurendamisel ja liplift’is!
Blogija ja podcast’i „Salajutud“ vedaja Mallu Mariann Treimann ehk Mallukas hoolitseb oma välimuse eest ilukirurgi abiga. Vaimset vormi aitavad tal hoida õnnelik suhe ja huumorimeel.
Televaatajate lemmik Taavi Libe: minu jaoks on kompliment, kui keegi ütleb, et ta ei suuda mu saadet vaadata
Ühiskonna hämaramates kihtides ajakirjanikutööd tegev Taavi Libe teeb tööd ka oma vaimse tervisega, et ennetada musta auku kukkumist.
Kremli juubelikink Alla Pugatšovale – ta tühistatakse lõplikult
Alla Pugatšovat on jumaldatud ja maa põhja kirutud, aga andekus ja vitaalsus on ta kõigest edukalt läbi vedanud. Praegu on seis siiski habras – primadonna ei saa oma 75. sünnipäeva kodumaal tähistada, sest Vene võimud on teda välisagendiks kuulutamas.
Filmis „Tulnukas 2“ näitlev Ago Anderson: olen mõelnud, et mees saab küpseks, kui hakkab lõpuks normaalselt autoga sõitma
„Tulnuka“ jõmmi-filmiga laineid löövad näitlejad Ago Anderson, Kaia Skoblov, Indrek Ojari ja Indrek Taalmaa kinnitavad, et jõmlus ei ole surnud. Burksiputka kõrval just kere peale ei anta, kuid sõnasõjad pubis, klubis ja kohvikus kestavad.
Lähedase sõbra kaotanud lavastaja Ingmar Jõela: edaspidi aitab vaid tohutu tähelepanelikkus tunnete suhtes
Koreograaf ja lavastaja Ingmar Jõela on pärast kaaslase traagilist kaotust veel tähelepanelikum nii enda kui ka lähedaste inimeste tunnete suhtes. Ingmari jaoks kulgeb elu lainetena ja ta usub, et kui inimesed, kes on meie seast lahkunud, oleks veidi oodanud enne oma viimase sammu astumist, siis ka vajadus selle sammu järele oleks möödunud.
Inese ja Mart Vipsi muinasjutt sai läbi. Ettevõtjal valmis alles mõned kuud tagasi Nõmme metsade alla uhke häärber
Armastatud lauljatar Eda-Ines Etti läks lahku oma kihlatust ja lapse isast, ettevõtja Mart Vipsist. Ines kinnitab, et saab Mardiga hästi läbi ja nad jäävad koos kasvatama poeg Gustavit.
Audioraamat, mis teeb ajalugu! Tõnu Kilgase hääl taaselustati tehisintellektiga
Varalahkunud Tõnu Kilgase tütar Ellen Kilgas (35) väärindab oma isast jäänud pärandit ja on kasutanud seejuures ka tehisintellekti pakutavaid võimalusi. Ellen andis Tõnu Kilgase elulooraamatu „Peaasi, et oleks kirge!“ välja uues kuues - see on Eesti esimene audioraamat, mille juures on kasutatud AI ehk tehisintellekti programmi.
Kohtutäitur müüs oksjonil Kristi Loigo maja, produtsent ise toibub haiglas: see kõik oli stressirohke protsess!
Märtsis kirjutas Delfi, et omaaegse heategevusliku telesaate „Kodutunne“ produtsendile Kristi Loigole (46) esitatud kahtlustuse kohaselt omastas ta 171 000 euro eest annetusi, mis olid mõeldud vähekindlustatud perede kodude renoveerimiseks. Praeguseks on kohtutäitur müünud Loigole kuulunud eramu Tallinna lähistel ja Loigo ise taastub haiglas terviserikkest.
Urmas Sõõrumaa soovib muuta kodukandi nime ja võõrustab seal peagi suurt meistrit
Ettevõtja Urmas Sõõrumaa (62) on taastamas oma Tallinna lähedal asuva praeguse kodukoha ajaloolist nime – senise Adila nime asemel loodab ta kasutusele võtta algse Pühali.