Kroonika 19.04.24 1470 (16)
19.04.2024
KROONIKA HOROSKOOP 19.–25. APRILLIL | Jäär võiks oma muret jagada, Veevalajal on aeg lähedastega südamlikult vestelda
Sõnnil on uuel nädalal vähe mänguruumi, Lõvil on raske keelt hammaste taga hoida. Milline võib tulla järgmine nädal Sinu tähemärgi jaoks? Loe Kroonika värskest horoskoobist.
Täna 55. sünnipäeva tähistav Neeme Raud: ma ei soovi reitingunäljas töötada. USAs sain sellest ärevushäire ja alkoholiprobleemi
New Yorgist Eestisse naasnuna oli Neeme Raual tore taas sõpradega kohtuda ja koos olla, aga siis algas argipäev, kus kellelgi ei olnud aega. „Tehti selgeks, et unusta Ameerika, siin kehtivad Eesti reeglid. Kedagi ei huvita Ameerika kogemus ja see oli mulle šokk,“ räägib Neeme Raud sünnipäevaintervjuus.
„Savvusanna sõsarate“ režissöör Anna Hints armus esimesest silmapilgust: meie vahel on seletamatu tõmme!
Režissöör Anna Hintsi võrokeelne tänusõna „aitjumma“ heliseb üle maailma. Filmiga „Savvusanna sõsarad“ rohkelt auhindu võitnud Anna teab, kui kõrge hind on edul - tohutu kurnatus on osa sellest. Seetõttu oskab Anna hinnata oma tagalat - talle annab jõudu tema hindust elukaaslane Tushar Prakash.
OLLIE võitleb iga päev deemonitega: negatiivsed mõtted tulevad pähe ja pommitavad mind
Artist OLLIE ehk Oliver Mazurtšaki jaoks on muusika loomine ühest küljest nauding ja eneseteostus, kuid teisalt toob see tema ellu ka negatiivseid mõtteid ja heitlusi deemonitega. Ajaga on ta õppinud neist üha rohkem üle olema.
Eesti 30 aastat Eurovisionil | Teise katsega läks õnneks: Uku Suviste vaevaline teekond suurele lauluvõistlusele
Laulja ja muusik Uku Suviste saavutas Eesti Laulu konkursil esikoha, lunastades sellega pileti Eurovisioni lauluvõistlusele, kuid just sel aastal jäi esimest korda ajaloos võistlus koroonapandeemia tõttu ära.
KROONIKA MÄRKAMISED | Katariina ja Taavi Libe tähistasid tiitlivõite burgeribaaris, Rene Puura leidis armastuse
Kes korraldas oma lapsele minisünnipäeva ja kes on see kaunitar, kes võrgutas Rene Puura? Hoia end toimunuga kursis Kroonika märkamiste kaudu!
„Tulnukas 2-s“ kaasa teinud Marek Kalmus ei rääkinud filmitegijatele oma diagnoosist. Režissöör: mul on väga kahju, et ta ei näinud end kinoekraanil...
Kõik, kes on näinud viimase aja menufilmi „Tulnukas 2“, märkasid episoodilises osas ka meigitult ja naiseriietes varalahkunud kulturisti Marek Kalmust (1971–2023). Kalmuse ülesastumine „Tulnukas 2-s“ jäi tema viimaseks esinemiseks ning filmi lõpuminutitel tänab režissöör Kalmust lugupidavalt.